IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Филозофирај
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Филозофирај

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 82>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2009 во 15:26
Volkot menuva vlakna vo esen i na prolet. Covekot po potreba.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 13:52
...hmm,interesna pojava e ova covekot..!ednas , samo ne zasekogas covek so covecko vo nego..!karakteristika sto go ili ne izdvojuva od ostanatiot bio-svet,ama  kako da ostapuva so tek na vreme ili pak toa se slucuva vo oscilacii...!bio-sistemot vo koj zivee go menuva so tekot na vremeto sto nekoi ke go okarakteriziraat kako adaptacija ,no toa po zakonite na prirodata ne e toa...!
...se sekavam ,mislam deka seuste postoi eden post na edna nasa koleska od forumot ,kade sto objasnuvase sto se sluculo so eden-a prijatel-ka koga sistemot(ne bio-sistem,tuku ovoj vo koj ziveeme provremeno)go smenila od edna vo druga licnost!...doagajki od obicniot svet so obicni luge vo onoj neobicniot i ne za sekoj omilen svet,i stapnuvajki na persiskoto kilimce pod noze i kozenata fotelja poz gaz,go smenil pogledot kon ostanatite....ne bare gi gleda od piedestalot na ..aj sega pak da ne go spomnuvam pak naprazno Nego...!..duri veli i noseto mu porasnalo i normalno za nasi priliki,ne ja poznava.....!!!sto sakam da kazam???zosto,ama zosto bre lugeto koga ke dojdat na vlast se menuvat?..sto gi rasipuva togas?...dali ovde,kaj nas ,dusata i teloto mozat da se odvojat uste na zemskiov svet ili pak ima i takvi sto se dvizat pomegu nas ,a ne gi poseduvaat ovie dva elementa,koj gi pravi zivi i moralni... koj treba da gi pravi razlicni od ostanatiot ziv svet...!!!
kade odi ovoj svet..???збунетост
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 14:56
Takvite "prijateli" koi go menuvaat odnosot kon nas stom se kacat na "piedestalot",vsusnost i nikogas ne ni bile prijateli tuku samo trolovi sto se vlecele pokraj nas i ne iskoristuvale za poddrska,drustvo itn. dodeka itale kon celta...
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 16:01
ako pocnam da filozofiram ke mi treba cela strana
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 16:04
Има страни колку сакаш, ти само почнинамигнување
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 04:36
Izdrzav vcera, moze ke izdrzam i denes...ne sakam da mislam sto ke se sluci utre
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 09:09
ете, една тема кај што можам слободно да филозофирам и не знам шо да кажам тага

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 23:37
Enigmaticni zeni cesto se resavaat kako krstozbor-vertikalno i horizontalno.
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 21:51
Имам фобија од тоа електричното празнење што се случувазагриженост
заради тоа ми се јавува анксиозност
придружена со примеси на депресија
поради времето
и за да се сузбие сето тоа ја применувам сублимација
земам тоа гитарчето и свиркам.....трепкање
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 09:21

Toj: jas imam topka, a ti nemas
Taa: jas imam kukla, a ti nemas
Toj: jas imam k...r a ti nemas
Taa: koga ke porasnam ke gi imam sto!среќа
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 22:21
Злосторниците често пати носат во срцето повеќе човечност одколку оние ладни, беспрекорни граѓани на доблеста, во чии бедни срца се угасила силата на злото, но и силата на доброто исто така.

Heine Heinrich
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 22:25
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Имам фобија од тоа електричното празнење што се случувазагриженост
заради тоа ми се јавува анксиозност
придружена со примеси на депресија
поради времето
и за да се сузбие сето тоа ја применувам сублимација
земам тоа гитарчето и свиркам.....трепкање

ај да почнеме

Emi C D
G  Emi

i taka u krug

a  refrenot ide vaka

I Chear Jerusalem Dbells are ringing

GRoman Cavalry Emichoirs are singing

CBe my mirror, my Dsword, and shield

GMy missionaries in a foreign Emifield

CFor some reason I Dcan't explain

GI know Saint Peter will Emicall my name ,

never an Chonest Dword

But that was Hmiwhen I ruled the Emiworld

Изменето од anakin - 28.Мај.2009 во 22:26
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 22:28
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Злосторниците често пати носат во срцето повеќе човечност одколку оние ладни, беспрекорни граѓани на доблеста, во чии бедни срца се угасила силата на злото, но и силата на доброто исто така.

Heine Heinrich

Kolku samo dobra misla...fala kejt sho ja spodeli so nas големо%20гушкање
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 22:34
Četiri se stvari ne mogu vratiti: izgovorena riječ, izbačena strijela, protekli život i propuštena prilika.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 82>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,205 секунди.