IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Идивиди Психолог
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Идивиди Психолог

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Идивиди Психолог
    Испратена: 22.Март.2009 во 16:36
Ми дојде една идеја за вакво нешто.
Пример еве смечано ви е од се нема кај да се испукате да си кажите шо како , оти, зошто , треба да се искажите онака да си ја олесните душата малку , па еве една таква тема.

Слободни пишувајте за вашиот живот, па некој вака од добрите и колку толку паметни членови, можи ќе ви кажи некој збор, нешто онака колку да ви е полесно.

Е па ајде бујрумте да не има денес некој да се испука

Слободена е тастатурата опуштете се и како на психолог кажете си големо%20гушкање
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 16:40
Јас би кажала што имам да кажам
ама ептен би се изначитале и многу од времето би ви одзела
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 17:51
офффффффффффф
море незнам од кај да почнам
сите ме нервираат,ми го упропастија денот
глупави едни,прости
недовеани,себични секој за себе само си мисли
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 17:56
леле Мрзич...немој ма...си ја испокуба цела коса...абе никој не заслужил ради него да одиш келава...олабави...ај една чаша винце...цигарче...батали тоа недокваканитеплазење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 19:39
да веќе е друго сега...........навистина испив една чаша винце,сега ќе вежбам малку зожто веќе го пропуштив тренингот и одам да се забањам,белки уште малку ке олабавам
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 15:21
KE GO PUKAM EJ KE GO PUKAM IMA MOMENTI KOGA NE TI SE ZIVEE OD SVE TI E SMACENO SVE TI DOJDE PREKU GLAVA MORA DA VIKAM ZATOA PIOSUVAM SO GOLEMI BUKVI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 15:27
Па нема баш да ми олесни ама да си кажам........
тешко ми е и на гадење ме тера самата миризба на црква,на пеењето од поп,тажни ликови...........
уф најдобро ќе биде да одморам малку
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 19:53
Само некако не оди баш нај нај 
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 19:54
tesko mu e na narodot da si ja otvori dusickata. poso najcesto mora se da si goltne sea tesko e da se kaze. dont vori druze...koa togas ke se otvorat tie. znaat kako.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 19:55
па тоа значи дека ретко сме до тооолку разбеснети
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 20:14
Не бе кај нас шо знам општо срам има , не зошто ќе му помогнат другите туку зошто да знаат другите. голема%20насмевка
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 12:55
..kade e?...zarem ima i takov?изненадување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 17:04
мене не ми е срам да бидам по редовна во темава
ама па да се двојам од сите,ќе си речете на оваа навистина и треба психолог
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 17:08
тттттуууу какви степлазење

ај додека е празна фотељата........имам чуство дека некој ме следизбунетост.....и воедно сум ем љубопитна, ем ми е страв кој може да ме следиизненадување

докторе.......чаретајм%20аут
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.