![]() |
|
Те Сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 62> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Жолти мои најомилени ви ги поклонувам и морам да ви кажам I LOVE YOU ALLLL ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
I Love You
By Ara John Movsesian You're kissable and cuddly; You're lovable and sweet; You thrill me every minute, And sweep me off my feet. You're charming and disarming, Desirable and true. You inspire and impress me, And that's why I love yo |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
I love you I love you I love I love you that's all I want to say, and till I find a way I will say the only words I know that you'll understand - I love youuuuuu
|
|
![]() |
|
me toooooooooooooooooo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
4 ALL OF U |
|
![]() |
|
![]() PA SO PA I JAS VELAM TAKA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
I love u alllllll
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kako se cuvstvuva ljubov vo prostorov ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Vaka ama sekoj den ne samo denes!
![]() |
|
![]() |
|
Да се разбира и денес ве сакам многуууу
|
![]() |
|
![]() |
|
во овој прекрасен ден сакам да ви кажам I |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
i denes prodolzuva ljubovnata euforija ?
![]() ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |