|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 89101112 55> |
Автор | |||
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nisto ne sonuvav ama i mnogu loso spiev!
|
|||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...јас сонвев дека сум се префрлила економско...и на прв час кај најстрогата професорка математика...одма ме станала на табла...и јас не сум можела да ја избришам таблата од страф..и таја ми рекла:амори моме шо се плашиш????...ново си ...дај ќе те остајме... сонов е ... |
|||
Точачиња.
|
|||
FULL MOON
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sonot e edno prekrasno nesto koeto ti pomaga da izbeagas od deistvitelnosta ali za mnogo kratko vreme
|
|||
Eu sunt centrul universului
|
|||
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...е ...не јади бурек...сон е една од најпосетуваните теми овде......се смеам за бурекот...а за посетеноста сум мртва сериозна... |
|||
Точачиња.
|
|||
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
FULL MOON
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da kazam iskreno ne se sekeavam so sum sonuval,no mislam deka ova vecer ke sonuvam nesto hubavo i utre ke vi razkazam
|
|||
|
|||
FULL MOON
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i so netrpenie cekam carnation so ke reci
|
|||
|
|||
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe bilo so ako go cekas da kaze ke se utepas cekajki...sea ke go nema 2 nedeli...ali cekaj...koj ceka ke doceka,ili ke otvore cekalnakako i da e profitiras ti
|
|||
respect my authoritaaa
|
|||
FULL MOON
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Mikus2006
Нов член Регистриран: 07.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Знаете што ме нервира најмногу кај соновите? Кога на сон сум во некоја опасност, не можам ни да трчам (да бегам), ни да викам. Дали истото им се случува и на други? |
|||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za beganjeto i na mene mi se ima deseno...bas koa treba da trcam ja se dvizam kako u zabavena snimka
|
|||
respect my authoritaaa
|
|||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KOLKU CESTO PAGATE VO SONOT, I DALI PADNUVATE DO KRAJ I DALI SONUVATE LICA BEZ GLAVI?
|
|||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |