|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 46> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе добра е ко кафе
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште еден кафемансе што е добро ,добро е како филџан кафе
песната е ......си знаеш ти |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таа е негова недопишана песна.
Секоја точка раѓа нов стих. Секој стих не завршува со точка, а секој миг е ден, за него волшебен. Таа е негова недопиена чаша. Секоја голтка полни ново вино. Секое вино не завршува до дно, а секоја боја е нијанса, за него непозната Таа е негова недосликана слика. Секој потез таложи нов слој. Секој слој не завршува до рамката, а секоја светлина е светла, за него негова. Таа е негова мечта недомечтаена. Капка во морето од мечти - дневни соништа А мечтите не престануваат, немаат крај а секоја мечта е желба, за него неостварена Толку :))) |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
таа е негова недомечтаена мечта Секое поминато предизвикува нова судбина Секоја желба не завршува утре, а секое вчера е денес, за него судена вака треба оти ми ја смени идеата хахахахха одлично ми се допаѓа играта Изменето од anakin - 21.Февруари.2009 во 23:29 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таа е негова песна неиспена Секој збор тежнее кон нов стих Секоја строфа е мевлем за неговите рани А секоја рана е тешка, од неа нанесена... Вака нешто слично на твојата идеја |
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од леа
Патеката од мене до тебе
поплочена со желби ја следат гушнати птици во лет. Мојот здив ти е единствен патоказ следи го пред да го изгубам оти ова е љубов што треба да ме умре -----------------------------------
хммм....убаво
"ова е љубов што треба да ме умре"
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фикс ако е ова твое нема зборови, од секој стих може да се напише една нова песна бравос кје ти украдам по некој стих од тука |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
by fiks ... Тагата повторно ја обзеде Мистичноста на нејзиното лице се врати Се заљубив во таа нејзина мистичност одамна Но сега ми смета најмногу од се Таа мистичност е нејзиниот демон Демон кој и ја обзеде и кој и ја јаде душата,полека но постојано Ја зедов мојата насмевка и ја ставив на нејзиното лице со зборови нежни ... Fiks, za ova! Изменето од Sho-Sana - 04.Март.2009 во 14:27 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiks, bejb, и јас се приклучувам на овациите
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со убаво
Бисеру мој, сокриј се во школката, идат арамиите. Пеперутко, напикај се во кожурецот, идат студови. Самовило, стисни се во ореова лушпа, идат змејови. Најскапа моја, ти ѕирка стопалцето ти ѕирка раменцето, ах, на месецот ти блеска лиценцето. Премногу пафташ со крилјата, прегласно дишеш, ангелу. Тај се и заби стисни. Кога ќе минат сите бури и фортуни, тогаш излези, среќо, и биди весела. Тогаш биди бучна и разиграна. Биди моја простирка и покривка. Биди моја медовина и ладовина. Тогаш излези од мракот, од школката, од кожурецот, од некаде, од никаде, ако се сетиш каде си се стуткала, во кој ќош, ако се пронајдеш тогаш кога ќе ти кажам, некогаш ... никогаш. (filmadzijka) ................................................................ Ауууууууууууууу, немам зборови, Филмаџијке!!! Само големо, огромно WOW!!! |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
допаѓањето и разбирањето е препознавање на нас самите во другиот
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предавничка od ekszi88
Скршнав од патот на радоста уште во раното детство. Ме проголта животот заглавувајќи ме на неговиот најостар заб полека растопувајќи ме со плунката погребувајќи ме во порите на јазикот. Одвратно и поразително, војник со скршено копје на бојно поле надевајќи се на победа. Сега надежта со својата лопата ја фрла студената земја врз моето поразено тело... Предавничка која ми беше единствена ѕвезда водилка во животот на патот до тагата. ----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
колку ти убаво знаеш да ги одбереш зборовите
изгледа,
тагата е единственото твое расположение кое раѓа длабока инспирација
те гушкам, големо душиче
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас ќе ја пофалам горенаведената песна
некако е многу...силна!!! Браво |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |