|
Изборни резултати, коментари... |
Внеси реплика | страница <1 678910 24> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa mene ne moze da mi se sluci...imam UM!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa kako ostana bez rabota togas
|
||
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj ne bidi ....
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvicno pobedi toj so trebase da pobedi
ponataka i kje stane pretsedatel bez dilemi i osptinite kje bidat takvi ............ 20 prema 1 a zasto pobedil???????? zatoa so se podobri ne za drugo inaku kako kje pobedese i ako ima lugje koi mislat deka se popamenti od 5 drugi i deka 5 te veze nemat no toa e covecki.... sekoj da si ima svoja vistina no izborite se vistina na mnozinstvoto... taka da dzabe vezete |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i toa kakvo mnozinstvo.....
|
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....pa.....ke vidime... koj ke e vo pravo....sega, zasega ima logika vo tvoeto.ama pravo da ti kazam ic ne mi e gajle...odam na sex...ovde e dosadno
|
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno taka nelson. odi na sex...so majka baras u vakvi neubai raboti
|
||
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи ситуацијата ке биде следна...
ВМРО 62 пратеника (апсолутно мнозинство) Претседател... Градоначалник на Скопје и на сите останати поголеми општини исклучувајки ги Струмица и Куманово... Искрено не ме радуа ова, ама така е кога нема опозиција , или имаме опозиција со начин на размислување од пред 1991... Па уште Б.Ц. ке се враќал.... Спремете се за едно долго , долго владеење на ВМРО |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па да секс
но тоа не менува ништо од вистината дека добар секс си е добар секс а политика е политика се сретнуват тие работи понекоѓаш па и во сексот и политиката некој јебе а некој е јебан Изменето од anakin - 23.Март.2009 во 10:16 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anakin toj tvoj Grujo ne da lupeta... a predsedatelot treba da znae da nadmudruva ... a neizleguvanjeto na debati i dueli e i kukavicluk i nepocituvanje na narodot zatoa sto narodot saka da go vidi dali i kako znae da odgovori na neplanirani prasanja od novinarite.... mitinzite kade sto odat samo onie sto se partiski poslusnici ne se voopsto interesni ... a tamu kade sto ne bea poslusnicite i go isvirkaa, covekov kako stara baba pocna da gi kolne.... |
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i OhridSDSM Изменето од nelson - 23.Март.2009 во 10:17 |
||
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa i ti sega ... najvazno e da go slusa gruevski ... dali znae da zbori ili ne , ne e tolku vazno ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |