IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Изборни резултати, коментари...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изборни резултати, коментари...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 24>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 08:47
Deka Ljube se vrati голема%20насмевка плазење ali ja nikad za nego ne bi glasala---vmrooo vmrooo голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 08:54

Мене пак најмногу ме радува, да победи  подобриот,
 односно оној кој ќе го избере народот, регуларно,  без притисоци,
 закани, уцени . Ме радува што овој пат немаше ,пукања, полнење
на гласачки кутии...и т.н.   ...!!!

секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 08:55
ke vidime vo vtoriot....голема%20насмевка
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 08:57
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Deka Ljube se vrati голема%20насмевка плазење ali ja nikad za nego ne bi glasala---vmrooo vmrooo голема%20насмевка

-so ti e ma tebe? arna li si? me iznenaduvas!ova ne go ocekuvav od tebe...mi izgledase kako razumna osoba!лутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 08:57

Вториот, треба да биде, подобар од првиот...!!!   голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 08:59
ke se potrudime....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 08:59
so e be pa za kogo? za ljube li da glasam ili za onoj so tepa zeni pred tinex лутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 09:02
aman mori....a pa za onoj usukaniot?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 09:04
aman more. so tebe ti e gajle ja za kogo sum glasala? aj sea ja da ti recam ti si retardiran zaso za niv si glasal. Sekoj si ima pravo na svoe mislenje i svoj glas, toa e moe LICNO pravo i ne moes ni ti ni nikoj drug da go zagrozi. Zatoa ne mi kazuvaj dali sum arna. Epten bev arna dur bese B.C. znaes....3 godini rintav nevrabotena....TOA ZNACI DEKA OD SVOI LICNI PRICINI MISLAM DEKA VMRO KE SE PODOBRI .  Ako ne ti odgovara goltni si go toa.

Изменето од blueprayer - 23.Март.2009 во 09:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 09:06

Второпласираниот е познат по својот нагон за насилство и провокации , така да навистина
ќе треба доста да се ''потруди'' да остане мирен...!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 09:08
toa bi bilo cudno pcelke...da ostane toj miren.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 09:09
da ama jas sum sega nevraboten...od dobrite zakoni na gvujoлутина
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 09:11
Aj so srekja neka ni e pretsedatelot....
Maheri sme za samounistuvanje....
Si dobivme pretsedatel Biserko Beskicmenjakovic. I Gospod ne kara, zima ni donese...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 09:12
ti si nevraboten mili moj zasto mnogu mu veruvas na onoj drugiot. трепкање a ako me poslusas ke si go stais prstot na celo i ke skontas deka vmro mnogu pojke mozat od sdsm. da si bil i ti za niv na vremeto nemase sea da se zalis nevraboten si. ova ne go velam kako ljubitel na vmro. ova go velam kako coek koj e svesen deka toa e taka i taka ke ostane sigurno use nekolku naredni izbori.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.