IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Изборни резултати, коментари...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изборни резултати, коментари...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 24>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:54
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Срџан Ќерим кажа пред некој ден дека не се кандидирал најмногу затоа што сакал да ги избегне препукувањата, врегањето и тн...
Работата е ти кажав Иванов е медиски прилично слаб и многу лошо излегува на крај со ТРИК прашања , валкани игри, вреѓања, подметнувања и тн...Јас во тоа негледам никаков недостаток...
искрено да ми одговоришне мислиш ли дека идниот претседател треба да не представува на конвенции и самити по светотнема ли таму трик прашања,валкани игри,подметнувања.прашањето ми беше како ќе се справи со сето тоа ако не може овде со некои излитени политичари чии прашања и реторики ние обичните граѓани ги знаеме однапредпо мене сите кандидати беа слаби.некои повеќе некои помалку,ниту еден од нив не би сакала да ме представува во светот и да ми ја решава судбината

Во Европа и Светот се цени компетентноста а не тоа кој како изгледал, како се носел и колку бил медиумски силен...
Го знаеш ли претседателот на Германија Колер, мирен , тивок човек, кој многу ретко се појавува во медиумите, ептен редко дури...
Значи ние не бираме кловн, или ченчер кој ќе ги лаже Европејците и Светот, затоа што кај нас ако пали тоа , таму сигурно не Компетентност се бара...
А вакви валкани работи како кај нас сигурно нема...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:57
Originally posted by Pacifist Pacifist напиша:

Иванов за некој момент ќе се обрати до јавноста... На А1 ќе пренесуваат...

i sto ocekuvas da kaze ???? bas sakam da znam sto mislis deka ke kaze na toj press koj sto go ocekuvas so netrpenie ???

ne e cudo da slusame nekoj nov biser od nego ...  

Тао што го очекувах и го добив...
Говор на еден скромен и поштен човек , кој повеке се задржи ба регуларноста на изборите и им честита на сите грагани за мирните и фер избори...

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:59
се предавам...Ѓорѓи е најкомпетентен
а и најубав е,најубаво му стои оделото како што кажа Анакин
нека ни е со среќа и Господ нека не чува
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:59
Го ислушав Ѓоргето, беше смирен на пресот, прибран, немаше бисери...голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 01:04
СДС го слави поразот , нека им е честито...
Во Куманово се слави со Српски знамиња...
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 01:04

уште едно прашање до Култизин
пред цела јавност да кажеш дека си ги натерал студентите да му дадат гласови на некого за да ја поднесе својата кандидатура
не е ли тоа во нормалниот свет кривично дело?
da kiksirase frckovski na vakov nacin koj znae kolku reklami ke bea podgotveni od strana na vmro ... ma lugje , kakva pobeda e ova za koja se potroseni okolu 50 milioni evra samo za kampanja (ovie brojki gi slusnav denes na eden televiziski kanall) na edna partija ...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 01:05
Originally posted by anastea anastea напиша:

Го ислушав Ѓоргето, беше смирен на пресот, прибран, немаше бисери...голема%20насмевка

kojznae kolku se podgotvil za ovoj petminuten pres голема%20насмевка ...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 01:05
da kiksirase frckovski na vakov nacin koj znae kolku reklami ke bea podgotveni od strana na vmro .
не сакав да го спомнам тоа зашто одма ќе ми залепат етикета комуњарка
искрено Нано Ружин е најкомпетентен по мене и докажан во своите дипломатски вештини...ама нејсе...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 01:07

аплауз
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 01:08

ne mozam  da veruvam deka ti go kaza ova ... sto e rabotata bre lugje - mister ili pretsedatel birame ????
ne go biva ni za ednoto ni za drugoto ...
uste ne e zavrseno nisto ...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 01:08

уште едно прашање до Култизинпред цела јавност да кажеш дека си ги натерал студентите да му дадат гласови на некого за да ја поднесе својата кандидатуране е ли тоа во нормалниот свет кривично дело?

Тоа беше страшен гаф...и голема лапсуз на Иванов...
Како што реков човек се учи додека е жив...
Многу луѓе што лично го знаат викат дека не е тој Иванов што го знаат, токму поради гафовите...
Мислам дека тоа е токму поради неискуството ...
Ако забележуваш секој ден говорот му е се посилен и поуверлив...тремата му бега,..така да од таа страна брзо напредува...
Иако според мене тоа не е критериум,,..
Секогаш сум ја ставал содржината пред амбалажата...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 01:09

ПА многу време немал...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 01:13

ПА многу време немал...
ova mu bese prvo i edinstveno obrakanje za vecerva ( ako ne se lazam ) ... ako mislis deka eden den  e malku za podgotovka na eden petminuten govor togas ne znam sto da ti kazam ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 01:15

bas se prasuvav kako ke ide ovoj den bez da se pojavi glavniot maneken ?!?!?!?!?

Изменето од Pacifist - 23.Март.2009 во 01:16
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.