|
Изборни резултати, коментари... |
Внеси реплика | страница <12345 24> |
Автор | |
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
102000 за Иванов ,
65 за Фрчко сега за сега... Изборна комисија вели: 38% Иванов 18,4 Фрчко 17.3 Бошковски , Сега за сега Изменето од kultuzin - 22.Март.2009 во 23:43 |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како и да е рејтингот на ВМРО е во опаѓање , што секако не се должи на добрата опозиција туку на неколкуте несреќни грешки што ги направија во последно време...
Добро е што народот им покажа малку заби... Мислам дека тоа ќе ги натера малку подлабоко да размислат кога влечат некој потег... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еден новинар кој работел во германија рече дека доколку некој политичар во Германија не излезе на соочување односно се крие би исчезнал од политичката сцена за 2 дена
кандидатот на ВМРО излезе само на едно соочување...што да се заклучи за нашето гласачко телопа и за нашата држава ако сакате |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за иборни резултати имам да кажам само едно
лузери остануват лузери тој шо е сигурен дека ќе победи немора да се мучи на никави соочувања нема потреба да троши сили за безвена борба која не е потребна Изменето од anakin - 23.Март.2009 во 00:03 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па нели ние како гласачи треба да го запознаеме...ако тој не може да се соочи со шест луѓе како ќе го праќаме по белиот свет да се залага за Македонија?
сепак има некои правила на игра кои сите треба да ги почитуваат? треба ли рекламната кампања да одработи за него? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако сакаш да го запознаеш оди на митинг
таму си кажује шо има да каже а да одговара на провокации а нема потреба од тоа оти ќе победи и со и без дуел е принцип на прагматичноста |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izleze na samo edno soocuvanje i kaza tolku gluposti sto site drugi ne uspealle da kazat tolku gluposti vo cellata kampanja ...
pogllup kandidat za pretsedatell nikogas ne sme imalle vo makedonija ...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Официјална страна на ДИК Анџелина, Иванов ако сакаше да го запознаеш гостуваше во многу емисии, а и излезе двапати на соочување... Незнам што уште сакате,да игра така како што ќе му свири Фрчко... И што требаше да има соочување против другите 6 лузери кои беа против него знејки му го рејтингот... Јас во почетокот воопшто не ми се допаѓаше Иванов иако во последно време се повеќе ги освојува моите симпатии... Го гледав на едно интервју каде говореше за неговите идеји и така натаму многу ми се допадна... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мое видување за дуел е
дека фрчковски би го растурил таму на дуелот но ние бираме претседател а не надмудрувач такви надмудрувачи како шеќеринска бучко, сме се нагледале ние за премиер имаме човек шо нелупета се надевам дека и претседател ќе биде таков кариера со помош на јазик, ретко се гради во денечно време комунизам одамно помина кога надмудрувањето било едина работа нивна |
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas krenav race, izgleda deka na narodecov mu e ubavo vaka
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на народов не му е убаво но народот нема склероза |
|
|
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како и обично...ти си секогаш во право... да така е...сите се лузери освен Иванов и драго ми е што ќе победи...само сакав малку поцврст став од негова страна...многу мекуш ми изгледа...ама,имате право-најдобар е |
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Истиот филм беше на времето со Бранко... Тие се луге муабетчии кои се знае на каков начин ги стекнале позицијите... Е сега не барај од човек кој цел живот работел да се однесува така џамбаски како луге кои му ја знаат на гаволот дупката... Незнам само зошто лугето толку се палат на тие соочувања...??? Тие се кандидатите...Си ги кажаа концептите и тоа е тоа... Иначе официјални податоци од ДИК за сега... 103809 ИВАНОВ 55436 Фрчко 46382 Бошковски 37570 Селмани |
|
Внеси реплика | страница <12345 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |