|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 730731732733734 1364> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
видете шо фризура сум набацила само за лепо друштво... ај земајте по една да зачуриме |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tvoe kafe nikogas ne odbivam..pa makar i broela ovci cela vecer
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а книгата обавезно да ја побараш...ептен вреди
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum za cigara...samo sto ja izgasnav
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Руш...друг пат по со време да наминуваш овде...ем муабет ќе си направиме уз кафе, ем овци не ќе броиме со ноќи
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повеќе и од другата??? |
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kazete mi za koja kniga praite muabet..epten sum zainteresirana
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За Папокот на светот од Венко Андоновски...чекав Анѓа препораки да даде
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е сеа...не баш...ама вреди да се прочита...убава на поинаков начин од првата,преполна со убави мисли... него...дајте кафето и ајде Мариче...кажувај што сме пропуштиле |
||
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stvarno e ubava..daj sega edna cigara jas moite na klavir gi zaboraviv
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Која кафе бара, која цигари, а јас домашната помошничка ја пуштив да си оди ... пак ли јас да варам кафе?
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ne be mila edna cigara samo davaj..kaj te mucam jas tebe..znam deka pomosnickata vo nedela ima sloboden den
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......mislis sem avtobusot, Ani i vozot ,sto drugo ste propustile
...i mladive so se ljubakaat na javni mesto ,pa posle smrdele na cigari ......e ke smrdam
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Срце си мое мори Рушке...само ти ме сваќаш како ми е... Послужи се од овие...нови ми се ,да ги пробаме, ми ги донесе оној мојон
|
||
Внеси реплика | страница <1 730731732733734 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |