IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 74>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2006 во 10:22
Браво мила виви не ни сумњав во те*е
Го донесе правиот одговор. Сродна душа може да се има повеќе пати зависи само како ја гледаме. Се наога се губи пак се наога
Кон врв
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2006 во 10:42
se zavisi od srekata....nate....na kogo se ke naletas....megutoa toj spoj na energii e tolku prepoznatliv sto nema utka koga ke te naceka.....
tuka nekade....
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2006 во 10:51
mmmmmmmmmmmm, zaljubeno momice
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2006 во 10:54
abe kokolo.....pa toa e privilegija.....treba da se koristi...
tuka nekade....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2006 во 10:57

treba treba, don't stop baby

Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2006 во 16:43

Denes procitav nesto na ovaa tema i onaka me zainteresira pa ke se obidam da go prevedam i da vi prenesam mal del:

''Romanticnata ljubov e iluzija,sepak potragata po srodna dusha-intelektualna,fizicka,duhovna,onaa sto ke ne ispolnuva, e izmama bez koja ne mozeme.Ljubovta ne e nisto poveke od hemiski trik na nasite geni za da mozat da si obezbedat reprodukcija.Sepak ovoj romanticen ideal e privlecen poveke od koga i da e.Ne ucat deka najdobar zivot se gradi samo vrz osnova na vistinata,no site ke se soglasite deka zivotot ne e vreden da se zivee ako ja izgubime sposobnosta da sozdavame iluzii''

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2006 во 08:21
Елени прекрасна дефиницаија
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2006 во 08:34
ebati zivotot so iluzii
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2006 во 08:43
Originally posted by hektor hektor напиша:

ebati zivotot so iluzii

егзекли.....
мада на дејвид Коперфилд И ТЕ КАКО му УСПЕВА
и Клаудија Шифер си ја лапна едно време
Motivation is game in my hands
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2006 во 08:45
ivana zasto sega mi kvaris melanholicen moment  , kakva si znaci eeeeee  vise
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2006 во 08:46
Originally posted by Eleni Eleni напиша:

Denes procitav nesto na ovaa tema i onaka me zainteresira pa ke se obidam da go prevedam i da vi prenesam mal del:

''Romanticnata ljubov e iluzija,sepak potragata po srodna dusha-intelektualna,fizicka,duhovna,onaa sto ke ne ispolnuva, e izmama bez koja ne mozeme.Ljubovta ne e nisto poveke od hemiski trik na nasite geni za da mozat da si obezbedat reprodukcija.Sepak ovoj romanticen ideal e privlecen poveke od koga i da e.Ne ucat deka najdobar zivot se gradi samo vrz osnova na vistinata,no site ke se soglasite deka zivotot ne e vreden da se zivee ako ja izgubime sposobnosta da sozdavame iluzii''

ммммм ова е навистина добро...............мислам на последниот дел

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2006 во 08:51
hektorce neli bese taze zaljuben.........neli sakase mnogu vo posledno vreme....
tuka nekade....
Кон врв
Цуне Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 16.Февруари.2006
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цуне Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2006 во 14:04

ako go najdete covekot so koj ke uzivate vo tisinata,ne plasejki se od jaukot na dosadata,razbirajki se so pogledot ste ja nasle srodnata dusa.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2006 во 20:45

СРОДНА ДУША Е ОНА ПАРЧЕ СРЦЕ КОЕ ТРЕБА ДА ГО НАЈДЕТЕ, ТОА Е ДЕЛЧЕ ОД ВАШЕТО СРЦЕ, ЗА КОЕ НЕКОЈ САКА ДА ДОКАЖЕ ДЕКА НЕ СТЕ СПОСОБНИ ДА ГО НАЈДЕТЕ.ПА ТАКА ЛИ Е ИЛИ НЕ? АЈДЕ ДА СИ ГО ДОКАЖЕТЕ ТОА Се*е СИ ЗАШТО НАВЕЌЕ ТОА СИ ГО ДОЛЖИТЕ НА САМИТЕ ВАС

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.