|
Педофилија и инцест во семејството |
Внеси реплика | страница <1 910111213 27> |
Автор | |||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за нив смртта е преблага казна, најдобро да гнијат по затворите и да ги малтретираат безмислосно!
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
seuste nema izmislena takva kazna so koja bi mozela da im se naplati za grevovite koi gi imaat napreveno ovie gadni stvorenja. Vo sekoj slucaj jas bi im dal kazna so koja bi se macele mnogu mnogu poveke elektricna stolica toa e samo minuta bolka za razlika od bolkata na tie deca koja ke ja imaat cel zivot.
Изменето од Klapsomun - 23.Март.2009 во 18:43 |
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZS NE GI OBESAT VEDNAS
|
|||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DA GI OBESAT ZA MUDA DA VISAT |
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Татко сексуално ја злоупотребил родената ќерка |
|
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto da se kaze ? ............... osven deka za takvite osobi ne treba ni zakon ....... ni k*rsum ....... ne vredi da se arci k*rsum ........ samo jaze i sekogas istoto ......... za sekoj nov slucaj i javno . so televiziski prenos ................. i da se ostavat da visat dodeka ne gi izedat ptici
Изменето од miroslav_g8 - 26.Март.2009 во 12:36 |
|||
ankii
Група Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ова го читав пред малку...жално но вистинито...ова на секој може да му се случи! затоа пазете се!
Изменето од ankii - 26.Март.2009 во 14:28 |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кичевчанец сексуално ја злоупотребувал сопствената ќерка
Кичевчанец година и пол извршувал полов напад врз сопствената ќерка, која немала полни 14-години. Мајката на малолетничката која живеела во ист дом, според исказот пред полиција ништо не знаела. 49-годишниот Љутви А. во период од година и пол сексуално ја злоупотребувал малолетната ќерка, информираа од МВР. Девојчето случајот го пријавило до надлежните од училиштето каде што учело. По направениот распит, таткото е уапсен, и од страна на истражен судија му е одреден 20-дневен притвор. Исто така по распитот направен со нејзината мајка, се дознава дека таа наводно ништо не знаела што се случувало во изминатата година и половина со ќерка и. dobro normalni se oviesekoj den nov slucaj.... ova e epten zagrizuvacko....sto mu se slucuva na lugevo
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ахх, до кога вака? Мора малку поангажирано на ова поле... повеќе треба да се посветува внимание.. за педофилите мора построги казни, а за дечињата нега и грижа, многу гушкања, внимание, заштита и поддржување за да тргнат напред.
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Полова изопаченост, морална деградација, блудство... зазорува ерата на Антихристот - токму како што предвиде Библијата одамна.
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секојдневно во весниците има по најмалку еден случај на педофилија, а што е најтрагично педофилија во семејството. Ова е премногу загрижувачки.
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има ли крај
Татко 2 години си ја силувал ќерката
Голготата на девојчето ја прекинала нејзината мајка која откако го приметила чудното однесување на својата ќерка поразговарала со неа. Откако девојчето и раскажало на мајка си низ што се поминувало, мајката на девети мај го пријавила својот сопруг. Според сознанијата до кои дошла полицијата С.Б. во период од 2007 до мај годинава во својот дом во повеќе наврати извршил обљуба врз својата ќерка. А по секој секусален акт ја тепал и и се заканувал. Првата детска амбасада во светот "Меѓаши" на почетокот на месецов реагираше на како што посочуваат се позачестените случаи на родосквернавење и сексуално злоставување на децата во Македонија и несоодветниот третман на децата жртви на инцест и педофилија. Тие апелираат до институциите на системот да бидат внимателни кон децата жртви на сексуална злоупотреба, особено при влегувањето на постапката кај надлежните институции каде детето повторно се соочува со силувачот. Се потсетува дека Република Македонија ја има ратификувано Конвенцијата за правата на детето, со чиј член 34 државите потписнички се обврзуваат да ги штитат децата од сите облици на сексуално искористување и сексуално малтретирање. Бараат Собранието да ја ратификува и Конвенцијата на Советот на Европа за заштита на деца од сексуална експлоатација и сексуална злоупотреба, што државата ја има потпишано. |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Возрасен дебарчанец силувал две сестричкиПеток, 22.05.2009 |
Дебарчанецот И.О. (58) заработи кривична пријава поради основано сомнение за кривично дело кривично дело полов напад врз малолетник кој не наполнил 14 години. Пријавениот дебарчанец ,подолго време сексуално злоставувал две малолетни сестри родени 1995 и 1996 година од Дебар. Според извештајот од полицијата половиот напад го вршел откако претходно ќе ги наведел девојчињата во неговата електромеханичарска работилница, по што им давал пари. Пријавениот, малолетните девојчиња повеќе пати со своето патничко моторно возило ги носел и земал од училиште. |
|||
Ne znam kako da pobegnem
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |