![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 563> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se sto kje posaka |
|
![]() |
|
najmilo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 745 |
kafe so shlag
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
banana split
![]() |
|
![]() |
|
Pear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() zaborajv,,,,,cucle Изменето од nelson - 22.Март.2009 во 15:10 |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Za drugar mi Igi
![]() ![]() Za mojata srcka Litium oti uzivav vo nejziniot podarok ![]() ![]() |
|
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Ке ја поделиме чоколадава важи
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]() ![]() ![]() p.s. Lele bre a ovie gi zaboraviv!!! Ke mi se stopat vo xeb do Veligden!!! ![]() ![]() ![]() Изменето од Sho-Sana - 22.Март.2009 во 20:02 |
|
|
![]() |
|
Види ја....
![]() Ќе ми се смачи од олку благо ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() |
|
![]() |
|
bi mu rekla... aj na zdravje!!!
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |