|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 7475767778 133> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas ima nekoj koj kje go stisne kopceto ........... zatoa iskoristi od zivotot sto povekje mozes ............ izvozi se kolku povekje mozes
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cirkus, se kezish,
ama i za toa se plakka |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некакво..преживување...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za nekogo ropstvo,
za nekogo izivuvanje |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekogas tango,nekogas lambada,a najcesto breakdance.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e sto ni svirat toa igrame |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......животот е како ветер.....понекојпат мало струенје на воздухот,доволно да ги понесе нашите желби или колку да направи неколку мали бранови ,понекојпат ураган кој ке сруши се што ке му се најде на патот.......
Изменето од marija1000 - 22.Март.2009 во 19:43 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotot se slucuva samo ednas
nekoi posle toa se zapamteni, a povekjemina ne se da bidat zapamteni e vazno za nerednite generacii na tie so vise ne ziveat im e vekje seedno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
животот е сфингата - ние се обидуваме да ги погодиме загатките
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se ona sto go sakame ama nikako da go dobieme ......
|
|
СПЕЈС
Нов член Регистриран: 23.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Животот без љубов е исто како дрвото без цутот или овошјето."
Последната Будала кој кога ја дознал смислата на својот живот и станал и тој Мудрец, се сретнува конечно со најголемиот Мудрец на сите времиња и за прв пат го прашува смирено и насмеано: "Господине Мудрец над сите мудреци, добро јас ја дознав смислата на моето постоење и прекрасно неопишлива е, нема збор што може да ја долови, стварно будала сум бил што не сум бил свесен за вакво нешто, но само уште едно нешто ме интересира, која е вашата смисла на вашето постоење?" Мудрецот мераклиски на некоја плажа, мудро му возвратил: "Супер прашање кое заслужува и супер одговор. Бидејќи сите сега сме конечно на иста фреквенција, како и секогаш така и сега одговорот е супер едноставен: смислата на моето постоење денес е целосно, ти ја исполни, ти си последниот кој ја дозна смислата на своето постоење, сега се е лесно, и јас конечно сега го имам целосното задоволство да уживам на оваа плажа бидејќи тек сега почнува Крајот за сите нас, ама само без едно "к" !" ;) "Во три збора јас можам да ја соберам се што имам научено во животот. Животот оди напред." |
|
IdiBegaj
Сениор Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJM wanted ...............mozebi posle 50 god ke znam sto e tocno dotogas
|
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...za mene e, ziv cirkus!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e kako zileno topce, ne znaes na koja strana ke skokne.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7475767778 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |