IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Next Time
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Next Time

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
Автор
Порака
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 12:04
Originally posted by Carnation Carnation напиша:

ja slusnav ednas pesnata za evrovizija i se so mozam da kazam od to e deka bi bilo pozelno da ja peat barem eden stepen ponisko so ogled na to so se cuvstvuvat deka pejacov se macit za da gi fatit povisokite tonovi.
drugo iskreno ne znam so da kazam so ogled na to so za nivnata egzistencija doznav bas na izborot na pesna za evrovizija,ama cim se tolku "skromni",dojdeni od nigde nikade definitivno nekoj imat zamesano prsti tuka,primer "gospodin" jovan jovanov(unistuvac na muzika,ali za nasa golema nacionalna nesrekja vijatelna licnost) taka so ne znam dali nivniot uspeh se svedvit na kvalitet ili mozda na otkrien potencijal za komercijalen uspeh.

Znaes kako..ubavo si kaza ti..normalno e deka toj sto gi zemal pod nivna kapa,deka videl neso u niv,nesto sto ke ja privlece publikata..dali e glas,ili harizma ne e ni bitno..normalno deka i toj videl nekoja korist od niv kako menadzer,kako i kaj site peaci neli..ali veruvaj mi deka za se sto postignale postignale zaso ja sakaat muzikata i zaso se stvarno kvalitetni..Stefan pejacot ima odlicen vokal,dosta specificen glas..i ja se sl*gam so tebe deka moze da se spusti malce pesnata od toj aspekt ne deka se maci stefan nego da bide poopusten da mu bide polesno i za koreografija i se dr.inace moze on toa da go ispee..ama pa od dr.strana ako se spusti pesnata ke go ja izgubi sustinata spored mene..se na se,veke kazav ja..voopsto ne e biten plasman,zaso znaeme kako idat rabotite na evrovizija..bitno e deka nema da se posramime i ke iame odlicen nastap..a so ke bide ic ne e vazno..ja se molam tamu nekoe menadzerce da gi vidi pa da im predlozi sorabotka bar..da se promoviraat i sebe i Makedonija kao drzava..a nekoi lesinari nasi edvaj cekaat da ne vlezeme pa da plukaat posle do besvest..zalno e toa..pozz i milo mi e sto dade svoj komentar na temava i pokraj toa so ne gi slusas deckite ili nivnata muzika..bar si iskren i realen..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 12:06
Originally posted by macaparket macaparket напиша:

Originally posted by Eli Eli напиша:

Originally posted by macaparket macaparket напиша:

Mene me iznenadi stefan koga se zapoznavme na radiski,sto bese tolku ljubezen i prizemen a ne voopsto takov kakov sto go pravea.I zboruvavme za reakcii na publika i navistina mi se dopadnaa i mislenjata i stavovite.Navistina e prekrasen decko.

ne se ni somnevav..eve i tvoeto kazuvanje bas go potvrduva moeto mislenje..a inace bas procitav za pesnata denes ke ja menuvale..samo da ne ja zeznat..

Da ke dodavale nekakov gudacki kvartet.

da i ja taka slusnav..samo se nadevam nema da ja zeznat..ama i se cudam kaj ke gi vmetnat tie insrumenti??u koj del
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 23:07
NE MOZE DA NE SE SMENI NISTO VO PESNATA. NE LICI NA NAS AKO NE JA ZAEBIME RABOTATA
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 10:04
Originally posted by Gabriela_S Gabriela_S напиша:

NE MOZE DA NE SE SMENI NISTO VO PESNATA. NE LICI NA NAS AKO NE JA ZAEBIME RABOTATA

Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 12:48
Originally posted by Wonderful_Life Wonderful_Life напиша:

Originally posted by Gabriela_S Gabriela_S напиша:

Taka e..makedonecot nema da bide makedonec ako ne ja zezneme rabotata..ama aj da pocekame da vidime..
Кон врв
IdiBegaj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2009
Поени: 418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IdiBegaj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2009 во 17:20
nesto ima vo niv samo so imitirajne na drugi bendovi da ne preteruvat inace nadez mozda ima
Кон врв
MaLe4kA* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Август.2006
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaLe4kA* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2009 во 18:11
Ajde da se sobereme site fanovi na Next Time na edno mesto!
Forumot e relativno nov...
http://nexttimefanclub.forummk.com/index.htm

Ve ocekuvame!
http://schphotography.deviantart.com
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2009 во 19:49
Originally posted by MaLe4kA* MaLe4kA* напиша:

Ajde da se sobereme site fanovi na Next Time na edno mesto! Forumot e relativno nov...[COLOR=#810081">http://nexttimefanclub.forummk.com/index.htm[/COLOR">Ve ocekuvame!

Pa sto cekas da kazes ti..odma pisi i se stavame
Кон врв
MaLe4kA* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Август.2006
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaLe4kA* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2009 во 21:14

Ajde da se sobereme site fanovi na Next Time na edno mesto! Forumot e relativno nov...[COLOR=#810081">http://nexttimefanclub.forummk.com/index.htm[/COLOR">Ve ocekuvame!

Pisi go kaj so mozes linkot i vikni uste fanovi... Ako sakas... голема%20насмевка

Pozdrav do tebe!
http://schphotography.deviantart.com
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 14:06

Pisi go kaj so mozes linkot i vikni uste fanovi... Ako sakas... голема%20насмевка

Pozdrav do tebe!

normalno mila ke go pisam..pozz i do tebe
Кон врв
vicky freaky Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2008
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vicky freaky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 16:47
Zdravo, na site.. jas ne gi znam mn. dobro, ama nekolkute pesni sto gi imav slusnato ne bea losi.. čaw (srekno na evrosongot)
Do Not Fałł in Łove, Fałł Of a Bridge It Hurts Łess
Кон врв
lycky Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lycky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 23:41
jas sum muzicar veke 20 god. NEXT TIME se stvarno nesto osvezuvacko za makedonskata estrada,na mene mi se licno svigaat....ne ponizuvam nikoj od drugite peaci ama izborot za evrovizija bese katastrofalen.....pesnata na next time bese najdobra za toa sto nemase po dobra...im pozeluvam uspeh vo Moskava....
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 23:45
се разбира дека имаше подобри, што убо виде ти во песната?..немаше ни сценски настап ништо..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 13:06
Sekoj so svoe mislenje i svoj vkus..na nekoj mu se dopagjaat na nekoj ne..nema potreba od ubeduvanja..za nekogo bile najdobri,za nekogo ne..a deka se vistinsko osvezuvanje na nasava zatupena estrada(ne sakam nikogo da navredam,ne mi e toa namerata)toa e fakt!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.