![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 418419420421422 681> |
Автор | |
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eve, posto ne si so site, kafe samo za tebe!!! ![]() uzivaj!!! ![]() i ... ah, da!!! ... gratis gushka so kafeto!!! ![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ајде брзо на кафе...да ти се вратат на број...овците де ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
таратурџии ај давајте кафето
![]() ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
e aj da ti dadam kafe ama kaj mi izbega
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Сани
|
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Vale ke se sretnime vecerva, bar pred spienje da se napieme nesto
![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
pozzzzz kako ste
![]() |
|
![]() |
|
Taraturdzii kaj ste cel den
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
eve me mene konecno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Valeta
![]() ![]() Dobra vi vecer
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
d.vecer
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
King zdr
|
|
|
|
![]() |
|
Диди
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Super Valeta
![]() kaj ja kidna sunny,taman si rekov site sme tuka....
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 418419420421422 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |