|
Кабелски оператори? |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
snemuva tv na sekoj saat po 5-10 min
i toa ne vo 3-4 nokeska tuku preku den ke ja zgolemime pretplatata na 450 posto imate poveke kanali a tie kanali ne gi gleda ni baba mi . od site 60-70 kanali se gledaat samo 10 preku sila i za sto jas plakam kablovska **************************************************** se javuvas da prijavis defekt i ti vikaat od tamu: nasiot tim e na intervencija stom ke zavrsat tamu vednas ke dojdat i da vi kazam mnogu se ekspeditivni za 1 -2 dena doagaat pa jas za toa vreme sam ke go otklonam defektot ili sam ke se napravi koja e opcijata da gi otkacam kako mozam preku internet da gledam TV (i da ne bidat samo 5 kanali kako na ZULU) jas seriozno razmisluvam za da go prekinam dogovorot koja e organizacijata za zastita na potrosuvacite kade e taa sega plakam 500 den za polovicna programa posto imaat prekini na sekoj saat |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
криминал, секојпшат кога бараат шифра за каналот кој е заштитен јас гледам филм, емисија или било што
инаку кабловската телевизија како телевизија е ок |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немало проблеми засега....добри се
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma za nikade se,,,,,,, posebno kabelskata kaj mene.Gi nema najpotrebnite programi se nekoi gluposti pustaat sto znam nemaat nikakva organizacija
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум задоволен од кабелскиот оператор! Телевизија и не гледам баш често (претежно спорт кога има), но затоа интернетот максимално го искористувам Задоволен сум од постојаноста и брзината на интернетот!
|
|
ALBATROS
Нов член Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде де не са толку лошикако шо викате само треба да знаеш шо да гледаш.доста е само шо ги има дискавери каналите,тамо имаш се шо е најинтересно.Додуша може да се убаце уште некој филмски канал ама добро е.Ај да ве видам без кабловскакако до пред 15 години само прва и втора тогај шо ќе гледаш?
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеа уште малце кога некои пакети(со по неколку програми) ќе ги преместат на nagravison 3 е тогаш што ќе се гледа на кабелска??
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam sto ke gledam ama 500den za discovery e mnogu
|
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne da e mnogu premnogu e
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кабловачка.... не гледам.
|
|
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ima interesni stvari zasto da ne gledas ali premnogu pari za toa sto go nudat
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не да е премногу, него заслужуваат да не им се плаќа воопшто. Нема крај за ТВ-хаосот со преводите |
|
laura.skopje
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 11.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site se katastrofa, ni eden nema asalen
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за греота народов, го д*** лој како и кога сака, на чело со дрзавата негова,
Изменето од NRGMKD - 03.Март.2010 во 12:47 |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |