![]() |
|
Личност од медиумите |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 22> |
Автор | |
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 13.Февруари.2006 во 11:35 |
SPORED VAS KOJA LICNOST OD MEDIUMITE SI JA VRSI PRAVILNO I SOVESNO RABOTATA ,A KOJA NE. SPORED MENE IMA MNOGU LICNOSTI KOI VOOPSTO NE TREBA DA BIDAT NA MEDIUMITE,A VIE STO MISLITE??? |
|
sm
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не ја сакам, ај да не речам имам аверзија кон, лила
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
![]() |
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
весна порано додека уште не беше во водителските води, да ти кажам право многу сум ја почитувала...а сега ми е како останатите - ПРАЗНА
![]() |
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
A KE KAZETE LI KOJ VI E DOPAGA ONAKA NAJMNOGU.
|
|
sm
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
sporet mene lila filipovska
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
хм....која личност ми се допаѓа...е тоа е веќе тешко (полесно е да се критикува, а и нема некој избор) Ана Здравковска ја обожавав порано, но сега не се појавува баш по медиумите
|
|
![]() |
|
A STO MISLITE ZA ALEKSANDAR BLAZEVSKI?
|
|
sm
|
|
![]() |
|
ништо
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Se slozuvam so tebe lavice a i so drugite. Se e izdisano, se e kopija. Vo momentov tesko e da se kaze koj e originalen i koj zasluzuva da bide vo mediumite. |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
walker_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Игор Џамбазов дефинитивно роден за пред камера. Македонска гордост! :) |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
i jas najmnogu go sakam Igor Dzambazov :)))) aaa i Marko i Mina od DAJ POBRZAJ :)))) a ne mozam da ja podnesam onaa Suzana Turundzieva....a da da i Lila....ama tipkata e za zalenje....taa e nadprosecno Glupa!
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Odvratna mi e Turundzieva.Ja obozavam VESNA PETRUSEVSKA
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
![]() |
|
I JAS MISLAM DEKA TURUNDZIEVA E TAPA , A MARKO I MINA SE SUPER.
|
|
sm
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |