|
Проектот „ТРЕТО ДЕТЕ„ дискриминаторски!!! |
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Автор | |||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ме интересира само дали ќе го подржеше законот да беше ситуацијата обратна... Зошто не се буневте против квотите во факултетите и во администрацијата кога веќе сте против дискриминација... Ама тоа убаво ви дојде... Мислам дека на секој проблем гледате од етничка гледна точка... Луге сме сите и затоа треба да се научиме на проблемите да гледаме од човечки аспект... |
|||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
jas sum za kompomis
|
|||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ni od covecki , ni od etnicki aspekt ne cini ovoj zakon ... za kakvi kvoti mi zboruvate ???... tie kvoti ne postojat ... ne znam od kaj gi vadevte ovie kvoti ??? Изменето од Pacifist - 20.Март.2009 во 18:18 |
|||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
по стоти пат повторувам, албанците не смеат да се бунат како загрозено малцинство бидејќи законов воопшто не ги запоставува само нив
во општините кои тврдите дека се албански живеат многу други народи, вклучувајќи го македонскиот со скоро иста бројка колку албанскиот а албанците и вака и така се котат ко глувци безмилосно, со законот или без, до сега си земаа пари од тоа и сега не им одговара ако некој друг зема повеќе пари и ова противење докажува колку на Албанците им е побитен бројот одколку на Македонците Пацифист да ни беше на нас важен бројот ќе си се множевме без вакви закони исто колку и вас и немаше да ни биде за ништо друго гајле освен за бројот и парите само на Албанците им е важно ширењето на својата нација и влијание, се множат колку да го продолжат своето а општините кои се „дискриминирани“ се населени не само од македонци, туку и од другите народи, и пак ќе прашам, кај е тука етничката дискриминација? а ако не приметивте, голем дел од оние против законот се македонци, каде живеат тие? гледам дека македонскиот морталитет на Пацифист му прави кеиф! пацифист, толку ли не мразиш? леле загрозени сме, треба да се буниме Изменето од zabegan - 20.Март.2009 во 18:21 |
|||||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
постојат, ама нормално, за вас се невидливи пред јавноста |
|||||
|
|||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ako mislis deka ve mrazam gadno se lazes ... sto pa , nemam li jas pravo da se bunam protiv vakvi zakoni ??? ednostavno , ne go sakam zatoa sto mislam deka e diskriminatorski ... odlukata na sudot ke pokaze deka jas imam pravo za ova ...
|
|||||
|||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
koj rece deka nemas pravo da se bunis ? ............. buni se kolku sakas i ponekogas ne e loso da se prisetis deka vo sostav na vladata protiv koja sekogas i po navika se bunis , sedat i albanci ........... pa kolku za promena , napisi nesto i za toa deka se bunis i ne se soglasuvas so niv
|
|||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
абе како не не мразиш, па не ни даваш да се множиме? дискриминатор ниеден |
|||||
|
|||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
edno prasanje do site i tolku od mene :
DALI ZA VAS E NORMALNO VO ISTA DRZAVA DA IMA ZAKON KOJ GO DESTIMULIRA NATALITETOT (ZAKONOT ZA DECKI DODATOK) A OD DRUGA STANA DA IMA ZAKON KOJ KE GO STIMULIRA ISTIOT PROBLEM ?!?!?!?!...
|
|||||
|||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
vladata funkcionira kako edno tello ... ne veruvam deka allbanskite ministri ili funkcioneri glasalle ZA ovoj zakon ... ovoj zakon e MADE BY GRUEVSKI and him friends ...
|
|||||
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не си компетентна да судиш за мојата памет и свест, па само ќе се насмеам на оваа твоја дрскост. Мене не ми се проблем квотите поради “споделувањето со другите националности“, мене ми е проблем нестручноста и неквалитетот кои на тој начин добиваат предност. Мене ми смета кога се запишуваат студенти на факултет со 45 поени, на сметка на други со повеќе поени, само затоа што не се албанци. Ми смета и кога се примаат лица во државна администрација без дипломи, или со купени дипломи од тезга-факултетите, на сметка на стручни кадри кои дремат на Биро за вработување, само затоа што не се албанци! Ја разбираш тука дискриминацијата и каде ја гледам? Не во етничката припадност, туку во недостаток на квалификации и знаење. Имаш проблем да ме разбереш? Добро знаеме како беше потпишан Рамковниот договор и кои “стручњаци“ ни го наметнаа, и ако мислиш дека е без црни точки... тогаш или си во заблуда, или ова твоето е лицемерие! |
|||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
odgovori na moeto prasanje pa posle ke se mislam jas sto da pisuvam ..
|
|||||
|||||
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |