|
Глупави стихови во песните |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
песната ја најдов од страница за текстови од песни, песната е тотална катастрофа а не знам што толку кај тебе ..има смисла.. Изменето од Командантица - 16.Март.2009 во 23:14 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
IdiBegaj
Сениор Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se gleda malo si devojce,ke naucis , taa pesna bese nekogas legenda za grado Skopje a i e seuste
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е аман де, узбуна кренавте дека ми била глупа песната...со толку ве боли вас..? Изменето од anastea - 20.Март.2009 во 18:00 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Командантице, смири малку тонот
Секој има право на свое мислење... ти имаш право да мислиш дека песната е глупава, како што и другите имаат право да им се допаѓа. Не се карајте де, ништо страшно |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si riba ja sum zaba, zaba...
leleeeee, beshe hit na nekoe nikakvo radio, i vo avtobus ja slushnav 4 pati za 2 chasa! |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bichuj bichuj me, buchuj Stojane,
uzmi ovoj kajsh modrice nek ostane... Sadomazohistichka.. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мало виски мало кока кола...
лелееееее |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |