|
1E |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Март.2009 во 20:46 |
Noviot nedelen magazin, spisanie ...kako da go narecam....
Go citate?
Vi se dopaga?
Posle taa promocija so tv, so crven tepih, so se i sesto ocekuvav nesto poveke..ama....
ima interesni sodrzini( eve ovie 2-3 broja), ali ponatamu ke vidime....mislam deka ne sme spremni za nedelnik vo tolku stranici, ke im se istrosat statiite
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неделник бил,затоа не ми беше јасно зошто толку брзо видов различни насловни.............
реков доста купувам списаниа,ама ќе видам што има во овој |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прееска при напад на досада го читав.... многу ми наликува на хрватското ,,Глориа,, дури и премногу... ама сепак... има нешто да се најде интересно
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene pointeresno mi e ubavina i zdravje...dodusa site vakvi magazini se vrtat okolu ednoto isto....
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кога излегува тоа списание?
Многу фама се крена околу него,дали вреди да се купи и колку му е цена?
Има ли интернет издание?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam koga izlaga,a cenata e 150 denari
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
150 денари..многу бе Никита
што е тоа?
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e 150, tuku 50 den. izleguva ednas nedelno, i do sega nema internet izdanie |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааа ова е веќе прифатливо Црноока,50 денари може.
Кога излегува Црно?
|
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sreda fiksi
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок ќе го купам наредниот број да видам што мустри се
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас... а поминав покрај еден број пред некој ден, ама некако не ме привлече
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
dejan perovic
Нов член Регистриран: 01.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Redoven citatel sum na 1E Magazin....Mazanot e izvonreden ,so dobri sodrzini,ubavo osmislen....Vo delot "vas sovetnik"imate lekar Doktor Maja Kirjas...koja redovno ja citam i iskreno sum vooduseven od tekstovite.Moze li na nekoj nacin da doznaam kade raboti i se obratam za zdravstveni problemi bidejki citam deka isklucitelno dobro se razbira od ona sto go pisuva a istovremeno ja gledav na nekoja televizija.....Odnapred Blagodaren
|
|
dejan perovic
Нов член Регистриран: 01.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najpameno da ne go kupis,trosis pari a so ova sto ste napisale se gleda deka sepak vi se dopaga...ali nekoja losa energija vo vas ima pa se trosite vaka vo elektronska forma.....tazno
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |