IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 74>
Автор
Порака
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 18:29

Originally posted by FULL MOON FULL MOON напиша:

srodna dusa postoi samo ne znaes koga i kako ke ja sretnes.Mozi cel zivot da si imal srodna dusa do tebe a da ne si razbral ,koga ke ja izgubis ke svatis sto si  imal do tebe.Nekoi i togas nema da razberat.Srodnata dusa postoi ke ja najdes samo ako baras-moze i da e naj obicniot  covek do tebe

kolku e dlaboko ova ejjjjjjama se soglasuvam so tebe,samo ima slepci koi ne gledaat 

respect my authoritaaa
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 18:59

cvetce  pa prosvetli go malce. moze da bide i provokacija(mozes da odberis kakva) taka barem ke znaes na sto si

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 19:40

abe a da mu zalepam edna?toa se broi kako prosvetluvanje?ne me biva mene za tie raboti...

respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 19:42
pa na bas to mislev
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 19:48
epa togas ke go ubijam od kjotekfala za sovetot
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 19:52
ej a zosto da ne, posle nema kade da bega, i ispraznija postata
Кон врв
FULL MOON Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Локација: Romania
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FULL MOON Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 23:52
 slepcite togas da si slozat naocari,aka ne togas ke ja barat vinagi srodnata dusa i ako prasas mene nikokas nema da ja naidat
Originally posted by Cvekence Cvekence напиша:

Originally posted by FULL MOON FULL MOON напиша:

srodna dusa postoi samo ne znaes koga i kako ke ja sretnes.Mozi cel zivot da si imal srodna dusa do tebe a da ne si razbral ,koga ke ja izgubis ke svatis sto si  imal do tebe.Nekoi i togas nema da razberat.Srodnata dusa postoi ke ja najdes samo ako baras-moze i da e naj obicniot  covek do tebe

kolku e dlaboko ova ejjjjjjama se soglasuvam so tebe,samo ima slepci koi ne gledaat 

Eu sunt centrul universului
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 23:54
bato ,na slepoto pile gospod mu pravi gnezdo
Кон врв
FULL MOON Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Локација: Romania
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FULL MOON Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2006 во 00:03
na slepoto pile i gospod ne moze da mu pomogne,sam ako ne si pomogni nikoi ne mozi da mu pomogni
Originally posted by kokolo kokolo напиша:

bato ,na slepoto pile gospod mu pravi gnezdo
Eu sunt centrul universului
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2006 во 00:42
more itoa kako moze, samo verba bratu, se ke si dojde onamu kade sto treba, nekogas porano nekogas pokasno nekogas nikogas
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2006 во 09:00

Сродната душа се наоѓа еднаш во животот....
Кое е вашето искуство?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2006 во 09:03
moeto e deka ke pocekam pa ke vi kazam
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2006 во 10:01
Благодарам на совет senokos, позитивноста ми е врлина секој си ја наога особата кога тогаш, но од разни околности и не значи и дека ќе остане со неа.
Прашањето ми беше дали ја запознале? Како ги исполни итн.
Кон врв
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2006 во 10:14

Originally posted by natalija natalija напиша:

Сродната душа се наоѓа еднаш во животот....
Кое е вашето искуство?

...moze i poveke pati ako imas takva sreka nate....

Изменето од v i v i
tuka nekade....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.