![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 74> |
Автор | ||||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
kolku e dlaboko ova ejjjjjj |
||||
respect my authoritaaa
|
||||
![]() |
||||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|||
cvetce pa prosvetli go malce. moze da bide i provokacija(mozes da odberis kakva) taka barem ke znaes na sto si |
||||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||||
![]() |
||||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|||
abe a da mu zalepam edna?toa se broi kako prosvetluvanje? |
||||
respect my authoritaaa
|
||||
![]() |
||||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|||
pa na bas to mislev
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
epa togas ke go ubijam od kjotek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
respect my authoritaaa
|
||||
![]() |
||||
|||
ej a zosto da ne, posle nema kade da bega
![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
FULL MOON ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 13 |
|||
|
||||
Eu sunt centrul universului
|
||||
![]() |
||||
|||
bato ,na slepoto pile gospod mu pravi gnezdo
|
||||
|
||||
![]() |
||||
FULL MOON ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 13 |
|||
|
||||
Eu sunt centrul universului
|
||||
![]() |
||||
|||
more itoa kako moze, samo verba bratu, se ke si dojde onamu kade sto treba, nekogas porano nekogas pokasno nekogas nikogas
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|||
Сродната душа се наоѓа еднаш во животот.... Кое е вашето искуство? |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
moeto e deka ke pocekam pa ke vi kazam
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|||
Благодарам на совет senokos, позитивноста ми е врлина
![]() Прашањето ми беше дали ја запознале? Како ги исполни итн. ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
|||
...moze i poveke pati ako imas takva sreka nate.... Изменето од v i v i |
||||
tuka nekade....
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |