|
Која песна ве опишува.. |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......... Oprosti sto sam bio baraba
jer nisam znao da si tako slaba nisam znao da ces plakati Bila sam dijete i nisam znala koliko suza za ljubav treba nisam znala da ce prestati A sada idem sto dalje od tebe i ne dam da mi srce skamene A sada idi sto dalje od mene idi ljubiti,idi ljubiti, nekog ko ce tebe voljeti Ja sam te uvijek ljubio lazno i meni nije bilo vazno dal' me volis ili ne volis Bila sam dijete i nisam smjela samo sam malo ljubavi htjela al' ko ce znati na kog lice djavoli......................... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne daj se Ines,ne daj se godinama moja Ines.
Drukcijim pokretima i navikama, jer još ti je soba topla, prijatan raspored i rijetki predmeti... Imala si više ukusa od mene tvoja soba... divota Gazdarica ti je u bolnici uvjek si se razlikovala po boji papira svojih pisama,po poklonima, pratila me sljedeceg jutra oko 9 do stanice i ruši se zeleni autobus tjeran jesenjim vjetrom kao list niz jednu Beogradsku padinu. U vecernjem sam odijelu, i opkoljen pogledima Ne daj se mladosti moja, ne daj se Ines. Dugo je pripremano naše poznanstvo i onda slucajno uz vrucu rakiju i sa svega nekoliko recenica loše prekrivena želja tvoj je nacin gospode i obrazi seljanke prostakušo i plemkinjo moja... A tvoje grudi, krevet i moja soba obješena u zraku kao naranca, kao narancasta svjetiljka nad zelenom i modrom vodom Zagreba proletirskih brigada trideset i devet kod Krkovic. Pokisla ulica od prozora dalje i šum predvecernjih tramvaja... Lijepi trenutci nostalgije,ljubavi i siromaštva, Upotreba zajednicke kupaonice i molim vas ako me tko traži... Ne daj se ines Evo me ustajem tek da okrenem plocu dali je to nepristojno u ovakvom casu, Mozart, Requiem, Agnus Dei, Meni je ipak najdraži pocetak... raspolažem s još milion nježnih i bezobraznih trenutaka naše mladosti, koja nas provlastitim ocima vara, krade i napušta, Ne daj se Ines. Poderi pozivnicu, otkazi veceru,prevari muža odlazeci da se pocešljaš u nekom boljem hotelu... Dodirni me ispod stola koljenom, generacijo moja, ljubavnice. Znam da ce jos biti mladoti,ali ne više ovakve u prosjeku tisucu devetsto trideset osma,ja necu imati s kim ostati mlad,ako svi ostarite,i ta ce mi mladost teško past,a bit ce ipak da ste vi u pravu jer sam sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno. A ponovo pocinje kiša,kao što vec kišni listopad,na otocima more od olova i nebo od borova,udaljeni glasovi koji se mješaju glas majke, prijatelja, kceri , ljubavnice, roda, brata ... Na brzinu pokupljeno rublje pred kišu i nestale svjetlastom bjelinom , još malo šetnje uz more i gotovo Ne daj se Ines.... |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej, znas sta se dogodilo danas?
Sunce pece, Mare i ja pijemo kavu u jednom poznatom kaficu fokusiramo tetovaze na brdovitom mladicu. Svi ga znaju, imam zlatan lancic oko vrata, dva mobitel aparata, kola bisna al' mu narav malko tisna al' nije los.. mislim nije nesto ni dobar.. al dobro sad.. cak i oni slicni njemu kazu da je stalno u problemu da mu ruze jadnom cvijetaju samo na goblenu prepozna me, ajem meni kaze: "ja sam sudjen ovoj zeni, zelis li sa mnom na kavu ili caj treba li ti topli muski zagrljaj?" ma ajde svojim putem idi dalje ne tre*am ja tvoje zagrljalje pa da poslije pricas mala je dala nije to sala, nije to sala Joj!! .. Mare otisla kad je reka' da je pun ko brod i da ima strica u Njemackoj.. nije mogla izdrzati a on nastavi: "Znas da sam i ja u firmi export-import-svasta al' se privremeno zatvorila jer vlada vise ne prasta" ja kazem: "Bas me cudi to sto pricas jer se vidi da si nekako fin" a on uporan: "Jel da bi mogli na kavu ili caj da ti pokazem sto je muski zagrljaj?" (je! pa da mi modrice ostanu) ma ajde svojim putem idi dalje ne tre*am ja tvoje zagrljalje pa da poslije pricas mala je dala nije to sala, nije to sala mmmm... e da nu otic odavde, al ne mogu on me gleda pravo u oci i ne pusta ko pitbull zagrizo gotovo.. ma ajde svojim putem idi dalje ne tre*am ja tvoje zagrljalje pa da poslije pricas mala je dala nije to sala, nije to sala ma ajde svojim putem idi dalje ne tre*am ja tvoje zagrljalje pa da poslije pricas mala je dala nije to sala, nije to sala |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
DonJas
Нов член Регистриран: 14.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nickelback - How You Remind Me
Never made it as a wise man I couldn't cut it as a poor man stealin' Tired of livin' like a blind man I'm sick inside without a sense of feelin And this is how you remind me This is how you remind me Of what I really am This is how you remind me Of what I really am It's not like you to say sorry I was waiting on a different story This time I'm mistaken For handing you a heart worth breakin' I've been wrong, I've been down To the bottom of every bottle Despite words in my head Scream "Are we having fun yet?" Yet?, Yet?, Yet?, no no It's not like you didn't know that I said I love you and I swear I still do It must have been so bad Cause living with me must have damn near killed you This is how you remind me Of what I really am This is how you remind me Of what I really am It's not like you to say sorry I was waiting on a different story This time I'm mistaken For handing you a heart worth breakin' I've been wrong, I've been down To the bottom of every bottle Despite words in my head Scream "Are we having fun yet?" Yet?, Yet?, Yet?, no no Never made is as a wise man I couldn't cut it as a poor man stealing And this is how you remind me This is how you remind me This is how you remind me Of what I really am This is how you remind me Of what I really am It's not like you to say sorry I was waiting on a different story This time I'm mistaken For handing you a heart worth breakin' I've been wrong, I've been down To the bottom of every bottle Despite words in my head Scream "Are we having fun yet?" Yet?, Yet?, Yet?, no no |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj li ti grize obrazi........
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
golube.......
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rade Serbedzija - ZaboraviAko me sretnes negdje u gradovima stranim, Zaboravi dane koje smo nekada zajedno..., Zaboravi da si ikada rekla da me volis, Treba zaboraviti naslove knjiga Ulicu divljih kestenova s pocetka Tuskanca, I kada ti kazem da zaboravis, Otvori oci ljubavi, Cemu sjecanja...? Kasno je vec dragana, hocu da kazem, I znam da mozda i boli, ...ali pokusaj, I ako me sretnes negdje u gradovima stranim, |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Caletova Pesma , Balasevic http://www.chizmax.com/show-artist-Djordje+Balasevic-title-Caletova+Pesma.html |
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 19:01 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jesam li ti ikad
stvarno priznala kako me je suza moja stipala? Ordenje za hrabrost da ti dodele ne bi mogli ni da me razvesele. Nocas je zemlja premala za nase korake i kad je ljubav prestala ne odricem se nje. Gde da legnem, gde da prenocim da na tebe ne mislim kome sada, da se pomolim da te vrati? Jesam li ti ikad prigovorila kol'ko sam se za tu ljubav borila? Bio si moj nemir, potreba i hir al' si znala da je ljubav rat i mir. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be luge sekoj den nova pesna ve opisuva
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj den e nova pesna zar ne primetuvas.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |