IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 107108109110111 137>
Автор
Порака
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 11:47
.....Maestro.....аплауз....среќа....големо%20гушкање

....samo ne setas ,natamu navamuголема%20насмевкаголемо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 12:17
А да се вратеше во џунглата наречена асфалт....попријатно еголема%20насмевка. А и опасностите се помали....
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 16:55
no comment
just a бакнеж
apce
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 09:04
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 12:14
ABE KAJ MI ZAMINA ,,FIKS,,,
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 12:29
se zbuni?
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 12:34
KOJ MOR FRAGOLCE
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 12:37
Abe ova e ilustriran roman na Zbunko,a ti Fiks go baras...da ne e izdavac
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 12:46
Кон врв
Pear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Март.2009
Поени: 1071
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 14:31
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 00:51
... седам на малата надводна карпеста површина, гледам кон далечините каде небото се спојува со морето, нешто ми се причинува, не се вознемирувам, често се случува да го гледам одразот на моите желби во далечините. Како нешто да иде од таму оставајќи моќни бранови зад себе, се вртам на другата страна кон реалноста и крајбрежјето од каде доаѓа пригушена галама од животот кој го познавам, купаќите сеуште ми се мокри, ќе почекам, немам часовник, не ми се брза, животот кој го познавам ќе ме чека.
Бранови доаѓаат до мене заради нешто што иде кон мене со голема брзина, солта ми ги нагризува синусите, само тука се дише чисто. Погледнав кон моите стапала, помислив каков би ми бил животот да имав пераи како риба, заборавен во длабочините на тишината.
Твоето лице изникна од водата, ме погледна, се насмеа како да ме познава, ме праша за место крај мене иако е тесно, се насмевнав, се поместив.
Моменти на првобитна тишина кога нашите тела случајно се допираат седнати на карпата, почнав да бројам колку пати ќе се допрат пред да почнеме со разговор. Кога проговори, заборавив колку изброив, гласот ме потсети на оној од моите скриени сонови со никого споделени.
Како да знаеше дека никогаш не прашувам, за мојата теорија дека она што е за мене ќе ми биде кажано без да прашам, на некои им изгледа како незаинтересираност.
Ме прашуваше дури и за моте почетоци на постоење, никој не се интересираше до толку за мене, се ти кажав, претпоставив дека никогаш повеќе нема да се видиме, никој нема да знае дека сум се разголил, никој не би поверувал.
Ме праша дали те познавам, се збунив, тоа се моите скриени сонови, не е можно да ги знаеш, потонав во длабочините на твоите очи, видов дека ги знаеш, ти ги имаш створено.
Пред да се спуштиш во водата плесна по водата со твоите пераи, зинав изненадено, на десетина метри од мене во водата застана како да ме чекаш, бев сув и збунет.
Плеснав по водата со моите пераи, немав веќе стопала, крикнав заедно со галебите во близина. Потоа почнав гласно да се смеам, ти ме чекаше озарена со насмевка, животот на крајбрежјето кој го познавав почна да испушта некои тажни и хаотични звуци, знаеше дека веќе нема да се вратам.
Се спуштив во водата како да е тој животот кој отсекогаш го познавам, се фативме за рака...зад нас се појавија крупни бранови кои ги створивме...

Изменето од zbunet - 19.Март.2009 во 00:58
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 01:00
.....aman Maestro ,taman si kupivme baterii za po temnicite sega vo kupaki.........големо%20гушкањеаплауз
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 01:02
 смеење   големо%20гушкање   големо%20гушкање   големо%20гушкање
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 09:07
underwater%20kisses%20/%20found%20by%20le%20love
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 107108109110111 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.