|
Неумесни ТВ вести |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОДЕКА РУЧАТЕ, ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ ДА НЕ ВИ Е УПАЛЕН ТВ ПРИЕМНИКОТ, МОЖАТ ДА ВИ УЛЕТАТ ТВ ВЕСТИ
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas dodeka rucam ja gledam hrvatskata serija " Se ke bide dobro "
ugledajte se na mene vesti posle 20 h |
|
KACKO83
Нов член Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najubavo klik dalinskoto i caooo
|
|
Ne e budala toj sto ne znae da cita, budala e toj sto cita i misli deka sve e vistina !!!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa sakavte vo EU , sakavte americki standard epa voila sega nema mrdanje....
sve sto e negativno od nadvor si go prisvoivme za da sme vo trend.....i samite TV mediumi ne se krivi ......ovde se uste ne gi prkinuvaat emisiite za blic vesti breaking news....... tek togas anakin ke vidis kako ke ti zarikne zalakot vo grlo koga vo opustena atmosfera na rucekot naednas ke ti se pojavi takvo nesto na TV........sega uste se strikno vo odredeno vreme .....pa sakas gledas .......sakas ne |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe he nema nema oti go smisliv prvoto ptavilo za MEUMESNITE VERSTI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS JA GLEDAM SAMO NAJAVATA, NA NEKOI OD STRANSKITE MEDIUMI TOLKU TRAAT CELITE VESTI
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали некогаш, како гледачи, сте испратиле коментар на овие неумесни вести?
до некоја телевизија, до некое радио, иако рака на срце на радио има многу малку вакви вести. или мислите дека тоа само од себе ќе се смени? јас не мислам така, затоа праќам коментар на се што гледам, насекаде. затоа, реагирајте луѓе, како што реагирате овде, праќајте пораки, e_mail-ови, па ако треба и писма. покажете дека ви е гајле. да ја покажеме силата на јавноста. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e baram da se oformi pak organizacija, pred 3 godini oformena tuka na ovoj forum i do denes zaboravena
neka zivee pak TRFIO |
|
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Објасни ја кратенката те молам... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SVETOT E VEST ............... koj ne saka , ne mora da gleda ......... a uste pomalku toa da im go dozvoli na decata ........ sepak , i novinarite nekako mora da si go specalat lebot ........... vo nedostig na poubavi vesti , normalno kje gi davaat onie svezite , od toj den ............a sto naseto sekojdnevie pocna da nalikuva na horor , e toa e vekje druga prikazna ........ Изменето од miroslav_g8 - 19.Март.2009 во 09:31 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo analite na ovoj forum
ostana so brebaruvanje samo 18. tocka od ustavot na TRFIO od site 99. tocki sto forumdziite gi napisaa za ustavot i ostana eden zapamten minister za gushkanje se drugo e zbrisano no ne e sbrisano sekjavanjeto na toa vreme koga forum bil forum koga bevme na telefonski kabel i koga ADSL bil samo za burzuite vila la TRFIO |
|
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мое правило е: вести не гледам ... ниту за време на ручек, ниту пред тоа, ниту после тоа ... од неколку причини: 1. оти се тотално неумесни (ај! да не кажам непрофесионални!) – новинарската уредувачка политика е на страшно
ниско ниво, новинарската подготвеност е катастрофална, а новинарската етика
ретко кога не отсуствува; 2. фала му на Бога, поважните телевизии и кај нас “измислија“
телетекст! (освен онаа
што задолжително се наплаќа ); 3. оти редовно ручам со “дежурен политичар“ (нека ми е жив и здрав, и информиран!!!); 4. разно – “висам“ на Форум , гуглам , “се кафишам“ со драги личности ... со еден
збор, научив да не се потсетувам намерно она што ме прави тажна и несреќна... Но, како и
секогаш, секое правило има исклучок,
па така и овде. |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не дека се неумесни - па и тие на радио и тие на телевизија.... кога ќе почнат,.... ја силувал ќерка му,... па и правел вака, па и правел онака...... па таа не правела ништо..... мислам.... и мали деца слушаат - доволно е да кажат дека е случај на семејно насилство..... и тука можат да кажуваат цели имиња.... а на криминалци со иницијали... бре бре... демек да се заштити приватноста..... како му е на тоа дете,... кое ни криво ни должно се нашло на ударен термин ??
или вчера сабајлето - љубовникот ја убил љубовницата.... и овие веднаш... овој и е сопруг, тие и се деца... и пак,... како им е на тие деца, што не се уште свесни што им се случува заради смртта на мајката,.... да бидат знаени во целата поширока јавност ??? па и телото, и крвта ја даваат.... не знам дали ова им се некои стрес - техники со кои сакаат да привлечат гледаност... или што им знам што..... нема врска дали ќе ги гледаш на јадење или не... не е воопшто убаво да видиш труп облиен со крв на телевизија.... такви грозни работи доволно е само да се кажат, а не да бидат топ вести.... со сите детали... посебно наговестени |
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo promenete kanal i reshen problem!
Ili podobro izgasnete go TV priemnikot! |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |