IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Ваши предлози до владата
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ваши предлози до владата

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 86>
Автор
Порака
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 08:51
ostavka? zosto koga se site vernici so visok moral i etika, sade uspeh do uspeh redat.....
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 09:49
ne ostavka da padne...Vlada da Padne!
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 16:23
да ја запамтат и проанализираат убаво мислата која ја кажа Нано Ружин ако имаат потреба нека викнат и експерти да им ја објаснат-
ДОДЕКА ДЕБЕЛИТЕ СЛАБЕАТ САЛАБИТЕ УМИРААТ
за да ја сватат реалноста во која живеат
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 19:52

Тема: Ваши предлози до владата

GO HOME!
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 21:05
yes ,please!
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
ThePPPTrooper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
АнтиКомунист..

Регистриран: 12.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ThePPPTrooper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 21:15
Реконструкција на владата господине Премиер, што поскоро...
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 21:15
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

да ја запамтат и проанализираат убаво мислата која ја кажа Нано Ружин ако имаат потреба нека викнат и експерти да им ја објаснат-
ДОДЕКА ДЕБЕЛИТЕ СЛАБЕАТ САЛАБИТЕ УМИРААТ
за да ја сватат реалноста во која живеат

смеење sit gladnom ne veruje ............ a ovie ne samo sto se najadeni i napieni narodna maka i krv tuku se i kjori i gluvi za stradanjata na narodot koi sekojdnevno stanuvaat se poteski i pomacni ..... duri i steluvanite statistiki za brojkata na vraboteni ne pomaga povekje ......... na ovie sto ja vodat drzavava vo uste poteska kriza , kako materijalna taka i moralna , ne im preostanuva nisto drugo tuku da se obidat barem da pronajdat edno parce sovest dokolku znaat sto znaci i pretstavuva toj zbor , i DA SI ODAT голема%20насмевка ........... ne po mitinzi kade uste povekje se prikazuvaat vo vistinskoto svetlo tuku ednostavno DA SI ODAT od politickata scena i podaleku ........... osobeno ona drvoto so fiskalna smetka na reverot голема%20насмевка

Изменето од miroslav_g8 - 19.Март.2009 во 21:25
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 21:26
Manekeni i manekenki da se postavat na povisokite funkcii, poveke rabota ke zavrsat, se e do sminka ( znam, znam, stalno toa go povtoruvam, ama ednostavno ne mozam da se otkazam od taa ideja )
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 18:40
Originally posted by anastea anastea напиша:

Устав и сармаголема%20насмевка

Оваа владејачка гарнитура ќе остане запаметена, ако по ништо друго, по две работи: донесување закони во експресна постапка и нивно оспорување од повисоките инстанци. Голем број закони, одлуки, акти или јавните повици изработени од државната администрација не поминаа поради процедурални грешки. Тоа беше една од забелешките на Европската комисија ...По толку многу паднати закони, одлуки, реформи, јавни конк*рси на Уставен и Управен суд, време е да падне и некоја оставка.

Е така е, ама баш таа европска комисија (=ЕУ) од нас бараше по тие државни институции да се изнапикаат еден куп „рамковни“ кадри кои „благе везе“ немаат од право, организација ...
Море не некоја оставка, туку цела влада да си замине.
Само, се мислам кој ќе дојде на нивно место? размислување Повторно оние првите? кубење%20коса
Зошто? Па и нив (покрај другото) им се случуваше укинување на закони од страна на Уставниот суд. И тоа од страна на еден никаков Златникзадоволство кој иако не е правник, во 1994 (во времето кога Фрчко беше министер во МВР) го оспори и со одлука на Уставниот суд успеа да го промени членот 25 од „Правилникот за регистерски таблички ...“ со кој регистерските таблички на возилата покрај латинските букви и англиската абецеда, се пишуваат на македонски јазик и со кирилско писмо.

Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Manekeni i manekenki da se postavat na povisokite funkcii, poveke rabota ke zavrsat, ...

Вклучително и плавуши?плазењесмеење
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 22:50
ВЛАДО НАША НАЈУБАВА - ТЕ МОЛАМ ОДИ СИ И ОСТАВИ НЕ ДА ЖИВЕЕМЕ
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
MKD Fighter Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Март.2009
Поени: 55
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MKD Fighter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 00:22
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Tocno, se soglasuvam, oci da ne im vidam.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 00:41
Originally posted by MKD Fighter MKD Fighter напиша:

Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Tocno, se soglasuvam, oci da ne im vidam.

А, зошто не и порачате да биде умна и да си ја брка својата работа а не да води каппањи.
Не е таа за кампањи. После ќе се жалат дека работат турбо а резултати нема. И стално каснат со задачите дадени од ЕУ и НАТО.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
oflele Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Март.2009
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oflele Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 11:15
како може да биде умна оваа влада кога Господ не ги обрадил со ум? единственото што треба оваа влада да го направи е да изврши харикири.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 11:17
Lezaci dzandari kaj mene na ulica poso pesackiot ne go pocituva nikoj...redovno od 3 do 3 i 30 dremam i cekam da projdam ulica.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 86>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.