![]() |
|
Кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Автор | |
KRISTINA21 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrazam da odam kaj luge sto mi davaat poluprazen fildjan kafe
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ZAVISNIK SUM OD KAFE
![]() |
|
![]() |
|
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
anita ti zavisnik a mi jas
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..сабајле рано ,,,читајки весници...прво
...на голем одмор...второ... пред одење дома ...за сиктер..трето... ...околу 18:30...после попладневно спиење и со вести... четврто... некаде околу 21:00 уште едно за сиктер на денот ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Мамамд.....сериозна си????????Или се зезеше? ![]() |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Многу сериозна, човек со низок притисок
![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Ауууууууууууу........ ![]() ![]() |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nemozam bez kafe
![]() |
|
![]() |
|
lexus ![]() Група ![]() Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
kafeman
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
ma non-stop kafence
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
eeee ona filter kafe po cel den go pijam... so mleko i 3 lazici seker... of of of
|
|
![]() |
|
centurion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 386 |
jakobs monarh tepam samo...so mlekce
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
epten retko pijam...ali za ubavo kafe dusa davam..omileno lavazza
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |