|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 100101102103104 346> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zaradi tebe me fati ovaa debeljacava..aman..moram da begam!...ajt i Vie,treba da se smete....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk najmnogu te sakam
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ти кажам...!!! Празни ми се деновиве без тебе...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odjebi.
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Х: Хммм ... ај, прво ти.
Y: Ааа, не. Прво ти. Х: После тебе. Y: Е ај сеа, не тупи. Кажи прво ти, па јас. Х: Е јас прва си реков `прво ти`. Y: Нема шанси прв да кажам. Х: ... гррр ... ќе кажеш или не? Y: Што? Х: Што што? Y: Што да кажам? Х: Па кажи што ќе нарачаш од менито. Келнерот чека. Y: Аааа, тоа ли?... Х: А ти што си мислеше? |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк........уништувачи сме
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Everything i do i do it for you....that wos only for you.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк......колку сега ме расположи
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ти кажам...!!!
Се сеќавам на нашите прошетки низ парк....
Ти замина на прошетка сам, во рајот....
А мене ме остави сама, овде во пеколов ...!!! Изменето од pcelka - 19.Март.2009 во 09:03 |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ти признам......дека бев со три истовремено, три пати неделно, цел месец.
Вака беше...имаше бесплатен к*рс од владата за компјутери...не учеа, ова, она, ваму таму...и учителката ни рече да препишеме некој текст на ворд, а ја се насмеав во себе, пффф ...на збунет они ќе го тераат да пишува текст, абе се осеќав ко Кларк Кент шо не смее да каже кој е навистина и фатиф...додека оние околу мене ги бараа буквите, ја - такатакатакатака ! испишав на брзина...за момент настана тишина и погледи вперени кон мене ко нишани...три баби ги преместија столчињата до мене...и тука си останаа... Ме чекаа да дојдам , ме прогонуваа со досадни прашања и совети да бидам умен, еднаш дури скоро до дома ме испратија , се ме испопрашаа, кој сум, од кај сум...дури не завикаа четрите мускетари ...преку мене си дофрлаа муабети за рецепти, нон стоп брбореа, учителката стално не опоменуваше, не знаеја ни маус да држат, ме испопипаа за раката, не можеа ни лозинка да запамтат од меил, а додека ги стават очилата тоа беше цел ритуал...ма не ми даваа ни да пушам цигари на пауза демек млад сум бил сеуште и тоа било штетно ...три пати си дојдов дома со тегла слатко, ...ми кажуваа каде живеат... На крајот ме частеа во слаткарница ко мало дете и ми дадоа кеса бомбони...ми го запишаа телефонскиот број...и уште ми се јавуваат..... и сакаат на кафе да ми дојдат |
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк......си заскитал некаде
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdtk ..... nema sansa ........... si nosam kompas redovno
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас па GPS имам вградено.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Внеси реплика | страница <1 100101102103104 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |