IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - “ЖОЛТА МИНУТА“
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

“ЖОЛТА МИНУТА“

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
Автор
Порака
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 19:01
тагаtesko mene...kolku rabota me ceka...тага
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 19:04
Ќе се потрудиш малку повеќе
И не треба да се инаетиш ако сакаш да успееш
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 20:18
Minuta po minuta, zoltite go osvoija svetot...sekade samo kineska roba
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 18:32
лелееееееееее  долго траење оваа жутава минутаааа
жути сати човече....плачењесе плашам дека ќе почнат жути месеци ...грицкање%20ноктижути години...ауууууу
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 01:27

Pametniot covek vo lutinata se poznava        Obicno molcam den-dva i ne razgovaram, zosto znam kako ke zavrsi razgovorot
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 03:12
Dali nekogas vi se slucilo da im kazete na site okolu vas u     
pi.ku ma.er site da fatite, ne mozam poke da ve gledam i zosto se slucilo toa. Me interesira dali ste go napravile toa ili ako ne, kako ste se vozdrzale.

Mene cesto pati mi puka filmot , ama mozam mnogu da podnesam i se si beram vo mene (sto mislam deka ne e dobro, no takov si sum). Ednas mesecno sigurno izbuvnuvam i kako uragan urivam se pred mene. I posle se e polesno, podobro se osekam, cel gnev go imam isfrleno od sebe. No, toj gnev mozebi e isturen na nekoj koj ne e ni kriv ni dolzen, a sepak si go dobil podebeliot kraj . Nekogas izvini moze nema da pomogne.

Epa od sega koga imate takvi situacii tuka slobodno pisete si se sto vi lezi na srce i ne isturajte se na nedolzni lica . Moze pcovki, losi raboti, se sto sakate. Mozebi i navistina ke pomine vasiot bes, sto mene bi mi bilo od golemo zadovolstvo.
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 03:20
heheehhehe bas intersna tema.... eve mene cessto mi se slucuva da se karam so cimerot za gluposti no nekogas.... ufffff stvarno preku glava ke mi dojde... ke vikam ke treskam po masata ke lupam vrati... i za sto--- po 15 min da mu prostam za se i pak da bide kako poano... takov sum jas...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 11:40
Dodeka se pravam zelena seuste ima vreme za nekoi da se osvestat i da razberat deka ne sum zelena kako sto izgledam...no,najcesto sakaat da stignat do granicata i da ja docekaat zoltata minuta.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 13:09
дури и во алманах ми пишуваше за тие мои жолти минути
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 00:14
Tesko doagja ...kratko trae ... ama koga ke dojde , podobro e da nema zivo sustestvo vo moja neposredna blizina .....
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2009 во 04:14
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2009 во 14:50
не ја сакате мојата жута минута, верувајте ми не ја сакате, мнооооогу е ретка ама опасна е трепкање
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2009 во 23:34
Jas imam zolti sekundi,sekoja vtora minuta.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 11:50
``Жолтите минути помагаат да се надминеме во неодлучни моменти од животот, но не можат да ги менуваат судбините....``

Јован Дамјановски - Жолта минута
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.