|
Кога силна жена ќе се заљуби |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imav prilika da kontaktiram dolgo vreme so edna navistina silna zena ...... i mislam deka se otkaza od ponatamosnoto komuniciranje vo momentot koga sfati deka stanuva ranliva ..... mozebi gresam , ne znam ... no , sekoj ima pravo na svoe mislenje , neli ? ........
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako taka kazuva tvoeto iskustvo ,togash e taka...jas ova od svoj aspekt go kazav ti samo me nadopolni so lichno iskustvo
|
||
Mala Budala
Група Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MISLAM DEKA CITATOT TVOJ KAZUVA SE,NEMA POTREBA OD DRUGI KOMENTARI,SEPAK MOETO ISKUSTVO TI GO KAZA VO EDNA RECENICA.BRAVO!
|
||
if you break my heart l'll break your face
|
||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ni edna zena ne e tolku silna kolku sto izgleda, koga ke se vljubi samo izleva na povrsina nejzinata 4ustvitelnost i ranlivost
|
||
Mala Budala
Група Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZAVISI OD KARAKTEROT NA ZENATA KOLKU KE DOZVOLI NEJZINATA"RANLIVOST"DA VLIJAE NA NEJZINITE PRINCIPI I PRAVILA... JAS SUM MNOGU SILNA ZENA,NEKOGAS DURI I SAMATA OD SEBE SE IZNENADUVAM,MEGUTOA NE SUM I BESCUVSTVITELNA,SAMO MOITE CUVSTVA SE MOJA RABOTA I POD MOJA KONTROLA,TAKA DA MISLAM DEKA NEMA POTREBA DRUGITE DA ZNAAT ZA MOITE SLABOSTI I STRAVOVI,ZASTO GOLEMI SE SANSITE DA SE ISKORISTAT PROTIV MENE...RANLIVA SUM KOGA OSTANUVAM SAMA SO SEBE VO DLABOCINITE NA NOKTA I GO MENUVAM RASPOREDOT NA MOITE PRIORITETI-NE GI ZAPOSTAVUVAM TUKU GI RASPOREDUVAM SPORED MOMENTOT I SITUACIJATA... |
||
if you break my heart l'll break your face
|
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga silna zena ke se zaljubi misli deka go nasla najsovrseniot patokaz vo zivotot pa koga ke svati deka takov ne postoi odma te napusta- mnogu pati silata e ludilo
|
||
Pear
Сениор Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga silna zena ke se zaljubi,dokolku se zaljubi vo vistinski maz,i dokolku ljubovta i e vozvratena taa stanuva ushte posilna
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја жена силна или ’’слаба’’ кога ќе се заљуби е подложна на манипулации, станува слепа и глува за реалноста.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фаjде нема ако е залjубена во слабак.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
љубовта е таква, слепа неможеш на срцето да му наредиш кого ќе сака |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уффф...прочитаj ме пак, кони. |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа кога нема да ти се спие, напиши повеќе за фајдето.
затоа што навистина неможам да те „прочитам“ |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |