|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 118> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da vredi,dodeka ne pominat izborite...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi za koj?
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...јас си кажав.....лошите луѓе ја користат шансата кога останатите луѓе се добри спрема нив за да им наштетат, и самата го имам увидено тоа, па така да, на овој свет никој не заслужува да се биде добар спрема него,..и колку тоа да е грешно, во секој човек постои страната на злобата која кај некои и може да изненади..
Изменето од Командантица - 18.Март.2009 во 14:10 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vredi, site ke te sakaat
|
|
No expectations, no disappointments!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku i da sakam nikogas ne mozam da bidam dobar... moeto moto e SE SAKAM SEBE SI GO MRAZAM CEL (SUROV) SVET...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://i673.photobucket.com/albums/vv91/Omar_Spears/IHateEveryone.jpg |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лажеш јас имав прилика да се уверам дека не е така
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahhahaa so mali isklucoci lady nad mene...
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar da, naiven ne...ama sega dobar i naiven nekako zaedno mi odi...i ne odi...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оди,..имав прилика да да го видам тоа со свои очи, луѓето не се така....едноставни....како што си мислите вие....
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
луѓето не се едноставни, но не значи дека не се добри........ Ако јас сум добра со тебе, ти помагам, ти се наоѓам, се радувам на твоите успеси, те тешам во твоите маки.......дали ти ќе бидеш лоша со мене? Дали со лошо ќе ми вратиш? Дури и да го направиш тоа......кој ќе изгуби повеќе.....ЈАС (која те имав за пријателка тебе лоша и неблагодарна) или ТИ (која ме имаше мене вистинската пријателка)?????????? |
|
МИР со сите
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vredi....ke ti bide mirna sovesta
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas vredi da si dobar,koga bi bile site dobri,sto imas ako seis zlo,dali ke bides posreken
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......викаат,добро со добро се врака.......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Внеси реплика | страница <1 6566676869 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |