IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 14>
Автор
Порака
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 14:50
не, искрено и моето дете така да ми рече...... па тоа ќе биде настан... голема%20насмевка најважно е да се биде среќен... а дали со црн или со бел или со жолт.... намигнување
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 23:25
PRVO KE SE OBIDAM DA IM JA UNISTAM VRSKATA    SO SITE MOZNI RASPOLOZLIVI SREDSTVA           AKO NE USPEAM KE SE POMIRAM SO FAKTITE I KE IM POSAKAM SE NAJDOBRO            

Изменето од Gabriela_S - 17.Март.2009 во 23:28
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 17:59
PA SEGA SO DA SE PRAVI,,,LJUBOV
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 19:02
pa aj so sreka neka vi e
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 19:03
ljubovta e slepa ........... a vo retki slucai i daltonist голема%20насмевка
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 19:08
ljubovta ne bira boja epa napred kerko
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 06:10
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

OK, DUSICKI MOI LIBERALNI, STO BI NAPRAVILE AKO VASETO DETE SE ZALJUBIљубов I ZA SVOJ ZIVOTEN PARTNER IZBERE
CRNEC CRN KAKO NOKJ

ILI ZOLT MAL KINEZ

ILI NEKOJ FUNDAMENTALIST OD BLISKIOT ISTOK

ILI....UUUU....NEKOJ KOMANDANT OD ONA (A VIE OKORELI VMROVCI)

LELE MAJKOOOO.....кубење%20коса

Abe za crnec, site olkaj ste se naprajle. Nikoj ne rece ne .

Sala na strana. Znam deka e 21 vek, na zapad se si e normalno. Ama, ova e Balkan, i kaj nas ne e se taka lesno. Site si pisite "aj so sreka neka im e", ama deka tuka odgovarate. Ne znam dali ke vi e seedno toa vistina da vi go kazat vasite deca.

Jas vikam skraja da e...

P.S.
Sto ako dojde sinot i vi rece zemam crnka, muslimanka, ili od nekoja druga vera???

Изменето од bounty_hunter - 15.Април.2009 во 06:11
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 14:55
ako se sakat zasto da ne
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 12:57
Uste od malecki decata treba da se vospituvaat da ne "ja razvodnuvaat" svojata krv..
Znaci ni vrska, ni brak so pripadnik od druga nacionalnost, vera, boja... ne doaga vo predvid...
Samo dobro vospituvanje od mali noze i nema da dojde do nekakvi nesakani situacii...голема%20насмевка
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 13:03
AAA jas ne sum RASIST - i nemam nisto protiv brak so crnec.....голема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 13:05
осечај мене не лаже ма црнец е мај веј само за тебе роџена само за нега лепота од жене без црнец ти се кучи не иде
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 13:10
Мене ме зафркаваа така ко помала, ми викаа ќе те мажиме со црнец ако не јадеш... голема%20насмевка
Мислеа дека тоа ќе ме уплаши. ма%20ајде
Yeah right...

Не сум расист, ако еден ден некое од моите деца сака да се омажи/ожени со црнец/киња, не би ми пречело. Покрај се и црнците се луѓе.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 14:52
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

Мене ме зафркаваа така ко помала, ми викаа ќе те мажиме со црнец ако не јадеш... голема%20насмевка
Yeah right...

Не сум расист, ако еден ден некое од моите деца сака да се омажи/ожени со црнец/киња, не би ми пречело. Покрај се и црнците се луѓе.
  Не би сакал баш да се најдиш во ваква ситуација , а мислам дека и ти не сакаш...

Не знам дали баш ќе ти биде истотрепкање
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 15:02
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

Yeah right...

Не би сакал баш да се најдиш во ваква ситуација , а мислам дека и ти не сакаш...

Не знам дали баш ќе ти биде истотрепкање

Би ми било. Зошто да не?
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.