|
ДРОЉА Индикатори |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Март.2009 во 08:54 |
Што кажува дека таа е "дроља"?
Ја запознавте девојката од вашите соништа, поминувате некое време заедно и конечно сте пар, но сепак во вас постои сомнеж - дали вашата нова девојка е "дроља"? Ако токму тоа е вашиот проблем, еве неколку знаци кои ќе ви помогнат да ја дознаете вистината: Вежба, а не слабее!? Одењето во теретана и на фитнес, можат да бидат совршено алиби за недоличното однесување. Тоа и дава оправдание да излегува од дома со резервна облека, и на вас нема да ви биде сомнително кога ќе си дојде дома истуширана. Мажите не го доведуваат во прашање ваквото однесување бидејќи тие сакаат кога девојката им е во форма и кога таа внимава на својот изглед. Доколку се посомневате, "прочепкајте" во нејзината спортска торба. Ако во неа најдете секси долна облека, тогаш вашата љубов вежба - ама на "жива справа". Работи навечер... Таа работи навечер, но не ви открива конкретно каде. Кога ќе сакате да ја посетите таа не ви дозволува, а доколку не смеете ниту да и се јавите на работното место, тогаш тоа сигурно значи нешто. Ако вашата драга работи исклучиво во 3-та смена, направете план и проверете го нејзиното работно место. Не сака да признае со колку мажи била Во некој момент во врската и тоа ќе биде спомнато. Обично тоа се девојки кои први го поставуваат ова прашање, а вие бидете спремни на секаков одговор од нејзина страна. Таа ќе направи се за да не ви одговори прва, а потоа ќе каже цифра помала од вашата. Ако приметите дека го ескивира прашањето, тоа е предупредувачки знак. Ви пренесува полово преносливи инфекции Би можеле да бидете во огромна опасност ако вашата драга "шврљала" од кревет во кревет и ако сеуште го прави тоа. Бидете внимателни ако знаете (претпоставувате) дека вашата девојка имала бурно сексуално минато. Сте пронашле употребени кондоми И за крај, ако најдете употребени кондоми а знаете дека не се ваши, тоа (за жал) е конечен одговор - вашата девојка е "дроља"!!! Изменето од LouWeed - 17.Март.2009 во 08:54 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ОБРАТНО КАКО СЕ ВИКА `ДРОЉА` ЗА МАШКО?
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se vadi odma... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧИСТА СУМ КАКО СОЛЗА
ОДГОВОРИ МИ |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ja od kaj da znam....."ne sum ja takov" |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ENIGMA - 17.Март.2009 во 11:16 |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DROLJ |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дедо ми го употребува зборов
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е*ачиште |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сифилис |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UUUUUUU !!!!! TESKI MUABETI |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ... РАЗНИ НАРЕЧЈА - ДИЈАЛЕКТИ РАЗНИ НАЗИВИ
ФАЛА НА ЗОРА ... И НА ЕНИГМА ... И НА ГАБРИЕЛА ... ДЕМЕК НЕ ЗНАЕВ САКАМ КОНКРЕТЕН ОДГОВОР ОД LouWeed epa ja od kaj da znam....."ne sum ja takov" ДЕМЕК ЖЕНИТЕ СЕ ДРОЉИ, А МАЖИТЕ ... ФРАЕРИ, Е*АЧИШТА, ФРАЕРИ, МАНГУПИ, К*РНАЗИ, ... ПАК ЌЕ ПОВТОРАМ ..ЧИСТА СУМ КАКО СОЛЗА.. А ИНДИКАТОРИ ЗА `ДРОЉАЦ` = `ЃУБРЕ` ... ??? АЈ ЧЕПНЕТЕ МАЛКУ И ВО МАШКИТЕ СИГНАЛИ - ИНДИКАТОРИ, ТЕМАВА СИГУРНО ЌЕ Е ПОУСПЕШНА. |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Индикаториве се најмалку меродавни за „вистинска дроља„.
Вистинската дроља му се е.е на типот пред очи и сите околу него можат да го видат тоа освен тој самиот. Жена што се пренемага во голема мера и драстично менува понашање во машко присуство и очите и се полни со сјај кога ќе види маж-тоа е дроља, а тоа ако некоја го држи својот упорен, досаден, љубоморен дечко подалеку од работно место е само добар начин да не се изрезили пред колегите со кои што работи и да си биде раат, значи не мора да значи дека крие нешто.... Многу други поочигледни работи ја чинат една дроља а затоа не треба да си Супермен да го видиш хахахаха |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |