![]() |
|
ИДОЛ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 29> |
Автор | ||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
me rastrevozi devojkata so oslepe na brutalen nacin....toj sto i go napravi toa,....pa malku e da se rece deka treba da se kastrira....
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
не очекував дека толку добро ќе се покажат кандидатите на денешниов избор, навистина се многу поспремни и поразлични во споредба од минатите проби,..изгледа мајтапите завршија, сега све посериозно иде..
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Од кога користиш ти такви зборој ле? |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
што има лошо..? ![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
|
http://www.novamakedonija.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=2&fCat=1&EditionID=343&top=1&ArticleID=20462
.. Доколку соработката продолжи и идната година, ќе имаме и постојан член на жирито - додава Перушевски. ![]() наjдобре да си направите ваш Идол ![]() мое да ви дадеме Функестиа ![]() Изменето од да бе - 17.Март.2009 во 14:23 |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Me natazi slepata devojka i prekinav da go gledam ....vcera.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
|
мда - лошо
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
mene da me udri ke go zadavam na mesto.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
најдобро да го треснеш пред да те удари
Изменето од anastea - 19.Март.2009 во 00:11 |
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
vo pravo si
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
Јордан Шумарот ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
|
И сеуште мислам дека татарскиот Идол е најголема ѓупштана!!!
Изменето од anastea - 17.Март.2009 во 20:47 |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
slazem se
![]() |
||
![]() |
||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|
![]() |
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Го знам Бојан!Мајка му и мајка ми се знат,беше педагог во училиштето кај шо учев основно(мајка му).
Изменето од ZoraNaSlobodata - 17.Март.2009 во 19:19 |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |