|
Дали си зборувате со самите себе и за што |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samata so sebe obicno ne...sekogas imam nekoj izmislen lik(dodusa najcesto lik od realnosta )so kogo zboruvam...eh da znaat sto SE ne sum im kazala,pa i uste jas gi kontroliram nivnite odgovori,meraci,taka mozam so saati ponekogas
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeehhhhee....koa ke si razvrzam muabet....so saati
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu cesto nemam nisto postojano sto go zboruvam,a najcesto na site onie koj mi precat na patot koga ke gi sretnam
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam nekogas da se iskezam vo javnost. Na primer gledam nekoja reklama od kosmofon " .... i dobij " , a mene odma mi pomina misla niz glava " Zapali i dobij " ... a ne znam zosto, ja ne sum takov
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zboruvam samata so sebe samo vo prisustvo na osobata za koja e namenet mojot monolog ........demek !!!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA, VO UMOT
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Barem da znaev "za sto".....
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во умот да ама гласно не, можи ретко ,..интересно е
Изменето од Командантица - 16.Март.2009 во 23:49 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da koga sum nervozen
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога се карам сама себе... и кога решавам задачи математика ... да, да, тоа цимерка ми примети
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auf, si pram muabet sam so sebe, sekogas koga sum sam. Monolozi, duri i dijalozi frcat na site strani. Ponekogas ne znam ni so kolku MySelf licnosti razgovaram . Mora da razmislivam za nesto koga sum sam, za odredeni situacii i gi razgleduvam od poveke aspekti. Porano razmisluvav na glas, sega epten retko. Se odviknav . A toa deka nesto ne e vo red so nas, mislam deka se si e ok...samo nekogas treba salam psihicko opustanje...da si se povozis malku vo ler . A zosto voopsto razgovarame so samite sebesi??? Alter Ego |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo umot si zboram
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, so umot toa e razmisluvanje
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, најчесто се пцовки или пак се карам себеси
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |