IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Свекрви
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Свекрви

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 13>
Автор
Порака
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 21:57
Chitam pogore neshto...kao....razlichni kujni.....ova-ona
Ma ,nejze za ljubov i kujnata bi i ja prepushtila shto da ne,
neka se raduva zenata...намигнувањетрепкањетрепкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 22:45
a,...ushte li  ti e ziva svekrvata,...mammo?голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 09:56
Da be...ziva-i POZDRAVA od meneголема%20насмевка

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
MoriZeno Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Март.2009
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MoriZeno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 18:52
Eh jas ke bidam NAJISKRENA od site...   NE JA SAKAM BRE...nikogas ne sum ja sakala, i nema da e sakam. Ona pravi problemi izmegu mene i mazot mi.. mnogu e ljubomorna sto se slozuvame so nego,i sto stvarno sme zaljubeni, i ako pominaja 15 godini vo brak kade sto sme-non stop ni pravi problemi i samo misli on e nejzin i ne treba so mene da pravi muabet samo so nea... bog da cuva e zenata.. nema babicka ljubov sprema decata moj, samo sinot i e i ke bide kral..i so takov licnost nemozes na kraj da izlezes.. i kolku pati ja imam bataleno, ali se pak mi smeta sto misli deka sum 'budala'.     

Изменето од MoriZeno - 14.Март.2009 во 18:56
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 21:54
Zivejte zaedno?
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 22:38
 свекрви=свекривиголема%20насмевка
Кон врв
sunshine_baby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Јануари.2009
Поени: 256
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunshine_baby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 00:17
Мене уште не ми е венчана,ама има тенденција да ми биде...Подобро што ќе бидеме 200км разделени.
Змија жена,архитектиште не видено,живи мажи за доручек јаде,ама кога ми се меша у штипки,од такт ме вади!Ама јас неа бетер,криво и е што син и арно го хранам,пеглам и перам,маана не може да ми најде.И правам нервози кога и го испраќам таму доле,очекува да и донесе нешто за перење и кога ќе и рече *Не бе мамо,Мила се ми среди...*...ааах прајслес!Еднаш имав шанса да го видам тој несреќен лик и типувам на уште еднаш!Верувајте ми јас не сум злобна,таа е!Таа му зборува дека јас не сум за него,дека јас го гушам,дека треба да гради кариера,дека треба да оди у странство,дека јас го кочам,овој па не ја слуша па се фаќа за ситници!
Кон врв
MoriZeno Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Март.2009
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MoriZeno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 05:22
NE, NE SEDIME ZAEDNO ( FALA BOGU) ALI NA KRATOK ODMOR OD MK NI DOJDE TUKA VO USA..... NEMOJ DA ME SVATIS POGRESNO NA SEKOJ NACIN SUM PROBALA I JA IMAM SO SE VIKA TRPENO, ALI ZENATA NEMA KRAJ .. ME IZEDE ZA OVIE 15 GODINI STO ME ZNAE ONA...MNOGU ZNAE POLITIKA DA VODI...I STO POVEKE ME NERVIRA,SO MILITE DECA NI EDNAS MU ZBORUVASE NA MIL NACIN, SAMO NA LJUTO, ALI PAZI, SO SINOT STO MOZE NAJMILO DA MU SE ODNESUVA, I DA SE MILKA ...NAJVEKE STO ME NERVIRA E: SUM MOZELA DA ZIVEAM I SUM CENATA OD PRIJATELI, KOMSII, KOLESKI/KOLEGI, FAMILIJA, ALI ZA NEA JAS NIKOGAS NEMA DA SUM FINA I NE SUM TAA ZENA ZA SINOT NEJZIN.. MENE ZA NISTO NE ME POCITUVA NI SAKA DA ME GLEDA, NI DA ME SLUSA...I ONA E EDINSTVENA LICNOST STO NE GO PISAM ZA COVEK I POVEKE ZA NEA NE ME INTERESIRA ABSOLUTNO NISTO I SAMO STO KE E SLUSNAM GLASOT, MI SE DIGA PRITISOKOT !!!!!!!!!!!

EDNAS KE ME NAPRAVIS BUDALA, AH MOZE I DVA PATI, AMA SLEDNIOT PAT KE BIDE OPASNO.

Изменето од MoriZeno - 15.Март.2009 во 05:38
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 08:33
Свекрва...жена која го родила, одгледала исшколувала синот.
Баба на децата на синот...
Снаата ...моментален партнер на синот...доживотна мајка на внучињата...
Релации...човечки..културни...заради синот...заради внучињата...
..посакувани..а можеби не остварливиголема%20насмевка

Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 14:29
Мама што ти текна да ја ископаш темава?
Мојата свекрва? Ја имам коментирано на друга тема, немам што да кажам за нејзе, што и да направила за синот и било родителска должност исто ко и на мојата мајка и немам што да и се трескам за тоа од земја.
Не ме поднесува уште прв пат кога ме виде зошто не се вклопувам во нејзините ограничени животни стреотипи, и не дозволувам да биде присутна повеќе во мојот живот него што е потребно.
Со синот може да се лигават, да се сакаат, гледаат колку сакаат, то не им е забрането ама моето време не сакам да го трошам на неа, бидејќи е непродуктивно.Познавам прекрасни жени и свекрви, имам многу добри односи со женскиот свет воопшто но таа си е посебен случај и мислам дека која и да беше на мое место таа тешко ќе ја прифатеше како човечко суштество пред се, но јас да бев поинаква таа ќе требаше и те како да биде попретпазлива во своето однесување.
Ма кој ја врти, имам ја други ствари за секирње, ионака сме секој на своја страна, нит ја гледам нит бутур нити па ми е гајле за нејзе па што сака нека и се случува, нејзин проблем, не сочувствувам со такви ко неа. Би можела да и помогнам ако морам и ако треба но не поради неа самата, туку поради семејството

Изменето од GlenKlouz - 15.Март.2009 во 14:34
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 14:39
Sekoj so svoe iskustvo. Sekoj po svoe ubeduvanjeголема%20насмевка
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 12:14
svekrvi (SVEKRIVI)
Кон врв
lexus Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 05.Март.2009
Поени: 71
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lexus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 19:40
mojata svekrva jas ne ja sakam i ne ja postuvam!ne ziveam so nea a isto ko da ziveam .zatoa devojki ne go birajte mazot tuku svekrvata. taa ako e dobra dobro ke zivees!
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 19:45
изненадување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.