|
Секс-со кондом или без ? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 24> |
Автор | |
sanjago4e
Група Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ne so kondom ne e ubavo onaka prirodno da osetes haha
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I so i bez ... seks si e seks be ....
|
|
Dobi-Insane
Нов член Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I JA SUM ZA PRIRODNO
|
|
Some mistakes are too much fun to only make once...
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto e tubeles guma i guma so vnatresna . Daj frlete toa najlonite padna natalitetot od tie najloni nemoze covek da se zaebe
Изменето од Klapsomun - 16.Март.2009 во 16:17 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paaaa , koristenje na kondom ima cetiri opravdani pricini, ajde da gi prosledam po prioritet:
1.) Zastita od razni zdrastveni iznenaduvanja od nepoznatiot partner-ka .............kako najvazno 2.) Samiot cin na stavanje bilo so race ,usta, od partnerkata dava seksulanen efekt vo seksualnata igra ................kako stimulans 3.) Koristenje na debel gumiran kondom mu dava na maskoto pojak dojam vo maskosta......t.e. ne doagja do brza ejakulacija so velime "izdrzuva" poveke otkolku da go nema kondomot..........kako prodolzetok na seksulniot cin 4.) Proizvodstvoto i prodazbata vo ekonomska sfera...... vo vaznosta za vrtenje na parata da ne recam DDV |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poslednata tocka e vazna...stom parata se vrti, i momakot e srekjen i pritoa ispolnitelen vo seksualnite zadaci...Sega, ne znam kako kje bide na toa pole,imajkji ja predvid krizava...
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS NE KORISTAM KONDOMI ZATOA STO GO UMOTUVAV SO KESITE ZA PO LEB .KE POJDEV VO PRODAVNICA EDNA KESA KE SI ZEMEV I ETE MI KONDOM.
Ali sea GRUJO so zakonov sto go donese od prvi site so knizni kesi navistina me zezna :). Ovie kniznive ne gi biva ke treba da si kupuvam kondomi od sega hahaha. MALA SALA |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас пак се чудев: На што ми личи тоа розевото Изменето од Lithium - 16.Март.2009 во 18:33 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
ALBATROS
Нов член Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so kondom ,toa ti e isto kako da mirises cveke so gas maska
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so kondom pobezbedno...barem taka se reklamira
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prirodno si e prirodno be .....
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без.....
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
cokolatce
Нов член Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bi zavrsil vo krevet so devojka vo koja nemam doverba,
pa da moram da koristam zastita ( kondom ) prirono si e prirodno Изменето од cokolatce - 22.Март.2009 во 13:14 |
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo e da se koristi i za dvajcata ali koga ke dojde momentot me faka nekoja amnezija i zaboravam deka postoi takvo nesto. Taman ste se zapalile i ej src cekaj da turam gumicka i se skrsi filmot ne biva jas sum protiv kondomite.
Zs da ne koristime kondomi Prof. Dr. Bate Vane Tocno na 2 minuta e Show Time Изменето од Klapsomun - 23.Март.2009 во 18:21 |
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |