|
Next Time |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се разбира дека имаше подобри, што убо виде ти во песната?..немаше ни сценски настап ништо..
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
lycky
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas sum muzicar veke 20 god. NEXT TIME se stvarno nesto osvezuvacko za makedonskata estrada,na mene mi se licno svigaat....ne ponizuvam nikoj od drugite peaci ama izborot za evrovizija bese katastrofalen.....pesnata na next time bese najdobra za toa sto nemase po dobra...im pozeluvam uspeh vo Moskava....
|
|||
vicky freaky
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zdravo, na site.. jas ne gi znam mn. dobro, ama nekolkute pesni sto gi imav slusnato ne bea losi.. čaw (srekno na evrosongot)
|
|||
Do Not Fałł in Łove, Fałł Of a Bridge It Hurts Łess
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
normalno mila ke go pisam..pozz i do tebe |
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
MaLe4kA*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 18.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pisi go kaj so mozes linkot i vikni uste fanovi... Ako sakas...
Pozdrav do tebe!
|
|||
http://schphotography.deviantart.com
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa sto cekas da kazes ti..odma pisi i se stavame |
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
MaLe4kA*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 18.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ajde da se sobereme site fanovi na Next Time na edno mesto!
Forumot e relativno nov... http://nexttimefanclub.forummk.com/index.htm Ve ocekuvame! |
|||
http://schphotography.deviantart.com
|
|||
IdiBegaj
Сениор Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nesto ima vo niv samo so imitirajne na drugi bendovi da ne preteruvat inace nadez mozda ima
|
|||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Taka e..makedonecot nema da bide makedonec ako ne ja zezneme rabotata..ama aj da pocekame da vidime.. |
|||
|
|||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NE MOZE DA NE SE SMENI NISTO VO PESNATA. NE LICI NA NAS AKO NE JA ZAEBIME RABOTATA
|
|||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da i ja taka slusnav..samo se nadevam nema da ja zeznat..ama i se cudam kaj ke gi vmetnat tie insrumenti??u koj del |
|||
|
|||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znaes kako..ubavo si kaza ti..normalno e deka toj sto gi zemal pod nivna kapa,deka videl neso u niv,nesto sto ke ja privlece publikata..dali e glas,ili harizma ne e ni bitno..normalno deka i toj videl nekoja korist od niv kako menadzer,kako i kaj site peaci neli..ali veruvaj mi deka za se sto postignale postignale zaso ja sakaat muzikata i zaso se stvarno kvalitetni..Stefan pejacot ima odlicen vokal,dosta specificen glas..i ja se sl*gam so tebe deka moze da se spusti malce pesnata od toj aspekt ne deka se maci stefan nego da bide poopusten da mu bide polesno i za koreografija i se dr.inace moze on toa da go ispee..ama pa od dr.strana ako se spusti pesnata ke go ja izgubi sustinata spored mene..se na se,veke kazav ja..voopsto ne e biten plasman,zaso znaeme kako idat rabotite na evrovizija..bitno e deka nema da se posramime i ke iame odlicen nastap..a so ke bide ic ne e vazno..ja se molam tamu nekoe menadzerce da gi vidi pa da im predlozi sorabotka bar..da se promoviraat i sebe i Makedonija kao drzava..a nekoi lesinari nasi edvaj cekaat da ne vlezeme pa da plukaat posle do besvest..zalno e toa..pozz i milo mi e sto dade svoj komentar na temava i pokraj toa so ne gi slusas deckite ili nivnata muzika..bar si iskren i realen.. |
|||
|
|||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja slusnav ednas pesnata za evrovizija i se so mozam da kazam od to e deka bi bilo pozelno da ja peat barem eden stepen ponisko so ogled na to so se cuvstvuvat deka pejacov se macit za da gi fatit povisokite tonovi.
drugo iskreno ne znam so da kazam so ogled na to so za nivnata egzistencija doznav bas na izborot na pesna za evrovizija,ama cim se tolku "skromni",dojdeni od nigde nikade definitivno nekoj imat zamesano prsti tuka,primer "gospodin" jovan jovanov(unistuvac na muzika,ali za nasa golema nacionalna nesrekja vijatelna licnost) taka so ne znam dali nivniot uspeh se svedvit na kvalitet ili mozda na otkrien potencijal za komercijalen uspeh.
|
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |