![]() |
|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 76> |
Автор | |
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И ова ви смета...
Најубаво беше кога парите од државната каса се префрлува во швајцарска банка... Тогаш бевте задоволни тогаш кога ништо не се градеше, а она што беше изградено се уништуваше... Туку мене не ми е јасно од каде овие пари наеднаш??? |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Što edna budala kje rasipe , 1000 pametni ne mozat da opravat ......... za zal , kaj nas ima povekje od edna budala
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() za krazbite i perenjeto pari da ne zboram, a tek za totalno nikakviot smisol za vkus i umetnost. _______________________________________________ Стартува градбата на нов Уставен суд, археолошки музеј и државен архив -------------------------------------------------------------------------------- Високи столбови, куполи, пешачки мост преку Вардар. Во антички стил центарот на Скопје од страната на чаршијата Владата отпочна да гради нов објект. Од таму Уставните судии ќе ја оценуваат уставноста на законите, а ќе бидат сместени и државниот архив и археолошки музеј. Преку мостот со скулптури од двете страни ќе се влегува во објектот распослан на 13 500 метри квадратни. За авторот, архитектот Слободан Живковски, овие градби кои потсетуваат на грчки акропол, не се само нивни стил. Тие и припаѓаат на целата западна архитектура која црпи идеи не само на египетската грчката и римската архитектура туку и на античка Македонија и градовите кои ги градел Александар Македонски, вели Живковски. Со оваа градба вели Живковски сака да се подигне свеста на Македонците за сопственото културно наследство. Темелите на здание во антички стил беа осветени со христијански благослов од поглаварот на МПЦ ГГ Стефан во присуство на Премиерот, претставници од Владата, Собранието, Уставни судии. Ќе се гради 28 месеци а средствата 1.5 милијарди денари се испланирани од 3 годишни буџети. За првиот човек на Уставниот суд Трендафил Ивановски, значајно е тоа што по 50 години постоење оваа институција ќе добие своја зграда. ____________________________________________________ a koga ke vidam kako licnosti koi se navistina posebni , go podrzuvaat premierot vo sekoj pogled .... sto bi rekol eden moj omilen lik , ke se otrujam ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a uste pocrno im e do sega napisanoto so vakvi lideri na koi NE IM VERUVAM
![]() |
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
crno im se pise na makedoncite so takvi kandidati !
|
|
![]() |
|
sakas da kazes izjavata na onoj fikusot vo cive ime na izborive zboruva onoj koj poradi izrecenite lagi sekojdnevno odi na korekcija na nosot ? .......... NE ..... NE MU VERUVAM NI POD RAZNO NA PINOKIO ........ to jest , 24 / 7 |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
mislev debakl na predstojnite izbori ... izjavata na Ivanov deka gi teral studentite da davaat potpisi za Ruzin bila pogresno svatena .... toa bilo human gest....
![]() |
|
![]() |
|
sakas da kazes deka ova do sega ne e debakl ? ............ NE ....... DEFINITIVNO NE MU VERUVAM NA COVEK KOJ GO IZGUBIL KOMPASOT I SE IZGUBIL VO SOPSTVENITE LAGI
![]() |
|
![]() |
|
jas ne se nadevam tuku veke veruvam deka im predstoi dobar debakl .... ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
инаку јас го сакам ГРУЕВСКИ
верувам во него и се надевам дека неговите градоначелници и кандидат за претседател ќе победатр на изборите сакам да е така за ГРУЈО една голема ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Изјава
Изјава која ме замисли, насмеа, ме направи тажен, ме разочара, ме шокира,. Вистина, лага, инсинуација, болна, тажна, најгротескна,мачна во исто време. протагонист: премиер на РМ Никола Груејски место: некој митинг изјава: Нам, ни треба претседател, кој кога ќе оди во странство, да не не‘ кодоши. колку болни и смешни вистини, за нас, во една изјава
фак
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
carli caplin
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
koj e toj....aaaaaaaaa onoj bokserot
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
kako da mu se veruva na notoren lazov i baraba ? ................ NE ........ NE MU VERUVAM ..............
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |