|
Филозофџилница... |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 81> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kao se srami, ama koga ke poglednes poubavo, stvarno e najlosata
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Amor daj da jadam, ne mi igraj tuka, ama si losa, breej !
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj rano rani...cel den se prozeva
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
Razbrav deka plakale po 10 den za post dokolku imas 100 komentari vo tema. Aj da prodolzime demek se raspravame Изменето од anastea - 15.Март.2009 во 23:09 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лошо си рабрал
овде не се дават ниту пари ниту ордени овде секој сам си прави причина за постирање некој импулс кој го тера , зашо да тури пост или 100 поста мојата е дека , ме нак*рчи насловот, така ноншалантно не се навредуват несреќни луѓе ово испаѓа дон кихотски но нема гајле и така немам попаметна работа во моментов ќе ни ја кажеш ти твојата причина за 100 поста тука на темата? оти пари не дават , да се рабереме да даваа, ќе лупавме смајли вакви |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe davaat koga ti vikam, ama ne ni kazuvaat na nas i op ! od kade posle administratori i moderatori se zbogatile, op ! u dzep si gi stavaat, a nie ke si lupame ovde za dzabe
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе гледаш бпој на пораки кај тебе и мене
до сега ќе бевме најбогати администратори |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе на вас двајца треба некоја почесна титула да ви дадат од идивиди.
Лошотилокот е вродена работа бе,нема врска со среќата. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок сватив шо сакаше да ми кажеш
ќе те послушам а знаеш зашо? оди сум добар човек и несреќен |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe zemaat od nas i davaat na siromasnite, taka bilo, ne si gi stavale vo dzep, sega taka mi pisaa
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj so sreka fiks moderaterstvo
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала Збунко да ти се врати.
Еј абе темата ти ја затворија,сега си лош или несреќен? Ама нова има сега,второ продолжение. Изменето од fiks - 15.Март.2009 во 20:41 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koja tema ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 81> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |