IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали си зборувате со самите себе и за што
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали си зборувате со самите себе и за што

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 15:28
Samata so sebe obicno ne...sekogas imam nekoj izmislen lik(dodusa najcesto lik od realnosta )so kogo zboruvam...eh da znaat sto SE ne sum im kazala,pa i uste jas gi kontroliram nivnite odgovori,meraci,taka mozam so saati ponekogas
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 15:28
eeeehhhhee....koa ke si razvrzam muabet....so saatiплазење
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 23:06
mnogu cesto nemam nisto postojano sto go zboruvam,a najcesto na site onie koj mi precat na patot koga ke gi sretnam
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 15:40
Znam nekogas da se iskezam vo javnost. Na primer gledam nekoja reklama od kosmofon "  .... i dobij " , a mene odma mi pomina misla niz glava " Zapali i dobij " изненадување  ... a ne znam zosto, ja ne sum takov
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 15:54
Zboruvam samata so sebe samo vo prisustvo na osobata za koja e namenet mojot monolog ........demek !!!
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 23:52
DA, VO UMOT
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 11:06
Barem da znaev "za sto".....
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 23:49
во умот да ама гласно не, можи ретко ,..интересно е

Изменето од Командантица - 16.Март.2009 во 23:49
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 18:03
da koga sum nervozen
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 19:08
кога се карам сама себе... и кога решавам задачи математика ... да, да, тоа цимерка ми примети
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 05:19
Originally posted by anastea anastea напиша:

Vi se slucuva li taka zaneseni vo muabetot, so siot zar navlezeni vo temata da si raspravate nesto nadolgo i nasiroko, pritoa pravejki si razno-razni grimasi i gestikulacii..da se svrtite naokolu i da primetite deka nemate sogovornik изненадување ? Dobro ne bas do taa merkaбла%20бла,ama taka barem po nekoja recenica si kazuvate li nasamo, "vo dve oci" sto bi se reklo? Znaci li toa deka ni pregorela nekoja zicka,pa pod itno treba da zakazeme kaj psihijatar замисленост ili ne e nisto strasno, pa zosto da ne si kazeme po nekoj zbor i na samite sebesi? збунетост

Mene na primer mi se slucuva ponekogas da si razmenam po nekoja recenica so MySelf, da si se vosh*tam za nesto dobro storeno, da si postavam nekoe prasanje, da se opcujam...

A vam?..

Auf, si pram muabet sam so sebe, sekogas koga sum sam. Monolozi, duri i dijalozi frcat na site strani. Ponekogas ne znam ni so kolku MySelf licnosti razgovaram . Mora da razmislivam za nesto koga sum sam, za odredeni situacii i gi razgleduvam od poveke aspekti. Porano razmisluvav na glas, sega epten retko. Se odviknav .

A toa deka nesto ne e vo red so nas, mislam deka se si e ok...samo nekogas treba salam psihicko opustanje...da si se povozis malku vo ler .

A zosto voopsto razgovarame so samite sebesi???
Alter Ego
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 10:14
vo umot si zboram
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 15:05
ne, so umot toa e razmisluvanje
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 22:37
да, најчесто се пцовки или пак се карам себеси
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.