![]() |
|
Е ај сеа да ве видам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iako mi e strano toa cuvstvo, mislam deka ke pocnam da ljubomoram...
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Pa sea ce ostavam na de4koto da odluce, ako go palat i mazi neka ode so nego, ama moi oci veke nema da vide
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ke umram od smeenje
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ако е некоја згодна убава женска сигурно нема да му смета на овој мојов, ќе му кажам- еве ти прилика да си исплканеш очи
![]() Ама на геј сцена леле незнам како би реагирала, најверојатно ќе ми биде повредена суетата, И ќе почнам да ![]() ![]() ![]() Изменето од GlenKlouz - 15.Март.2009 во 15:25 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
pa nisto loso.. ke si recam abe budala pa ovaa celo vreme te varala.... i ke si prodolzam dalje.... ke ima nekoja koja navistina nema da go rifati toa
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
ednostavno ke gi ostavam da si pouzivaat taa vecer
![]() ![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sakam da ja slusnam clenkava sto ja otvori temeta so bi napravila da mi dojde nekoj takov
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
би го честела пијачка ,би го поканила да седне со нас...до мојон,нели..а потоа будно ќе внимавам на промените на лицето на мојот сакан
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
E KAKO NE KOA SI VIDEL
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Kje zajdam od iznenadzenje....
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
sto ima tuka da se pravi ? ............... namesto so edna , nautro kje se razbudis so dve .......... vo krevetot ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 18.Март.2009 во 17:42 |
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Хахахахаха...ни се случи оваПочнав да се смеам,не можев да издржам,а после си го фатив за рака ладно и си го преместив на друга страна,не за друго страв ми беше да не му учука една да ме испобрука!Имаме малце проблем околу докажувањето колку сме маж...ееех...
Изменето од sunshine_baby - 19.Мај.2009 во 20:09 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |