![]() |
|
Каде бевте синоќа? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 36> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na svojata rodendenska zabava koja ja organizirase sestra mi bev
![]() ![]() ![]() by the way moram da gi pofalam site shankeri od Bodegita (ne samo tie so gi znam tuku bas site) koi mi cestitaa i me pretrupaa so kokteli (fala bogu stignav ziva zdrava doma ![]() ![]() ![]() a spomnav deka bev na maski striptiz ![]() ![]() Изменето од blueprayer - 09.Март.2009 во 07:59 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
na miting
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
me stanaa od spienje vo 12 i pol i me tresnaa u kastro takva neisceslana..i me slikaa od kade vecer takva.
|
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Во кафичот на Пепи Манасков
меѓу омилените мои места |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Aooooo keifovi..... bas za ova otsekogas sum sakala da imam sestra.... ![]() Jas vcera-ne izlegov ![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Si sedev doma so mojata bolka vo stomakot si se druzevme
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
bev vo son so nikoj .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
doma
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
doma pred kompjuter
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
prvo se penterev vo Kubanski na shank (od koj se simnuvav samo po itni potrebi) potoa bev vo Kartel i vo Midnight. Vo kartel bese tapa i samo 20 min bev a vo midnight bese ok iako ic ne mi se idese tamu otidov da se vidam so nekoi drugari ama ne gi docekav se napizdiv neso i si otidov doma i si legnav. znaci se na se samo vo Kubanski mi bese ok.
|
|
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
на плоштад... умрев од досада
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
pred laptop do 5 nautro... so sokceto do mene i cigarite... abe nezaboravno si pominav.....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |