|
Оваа фотографија мора да ја видите :) |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku mastilo za nisto. Ako ne ti se pravi krop, ne praj! Amam ne me ubeduvaj da ne pravam i jas, ili obratno... Ako ne sakas krop, neka ti izvadat pomal format na pogolema hartija, pa odrzi go visokot i dobij nekropirana varijanta. A da otides kaj crnaa devojka na mesto X koj ke ti objasni sto so kropot... PLZ, od koja planeta si padnat? Kao, tokmu tamu ima nekoja crna devojka (volsebnica, Yebo te!) koja na misteriozen nacin ja doznala scientoloskata tajna za eliminiranje na najgolemoto zlo na site foto-vreminja - kropot.
P.S. Se sto ve zanima, prasajte, najverojatno ima nekoj ovde so moze da vi pomogne. Toplata voda e odamna otkriena. I da, najcesto ne ste vo pravo. :-) |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sogalsuvam so Janus. Ako na nekoj nesto mu se dopaga ne mora da gi ubeduva i drugite da go pravat toa.
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko mene ako treba doprvo nekoja "crna devojka" od minilab da mi objasnuva za kropovite, ili bilo sto slicno. Bobi, za info, verojatno stanuva zbor za Kolor foto 1000. Od niv pa najmalku bi sakal objasnuvanja, so ogled na ednoto edinstveno iskustvo so pecatenje na fotografija kaj niv. Blago receno, bev dovolno zadovolen za da treba da mi prepecatat edna 30x40 fotka bidejci najdoa za shodno da mi ja koregiraat fotografijata iako naglasiv deka fotkata treba da ide kako sto e. Kako i da e, malku malku se naodja ponekoj da promovira vakva ili onakva ideja i da izmisluva topla voda...nema potreba, osnovite se odamna izmisleni, nie samo gi ucime, od onie sto ucele od nekoj sto ucel od nekoj sto mozebi i izmislil nesto novo vo fotografijata |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
antonio kopot postoi od pamtivek i ako ne ti se dopaga togas problemot e vo tebe. i pri razvivanjeto na fotografiite vo laboratorija (crno-beli) ona sto bilo visok se ostranuvalo so krop. toa e nacinot na koj nestata funkcioniraat. ne ti trebaat fotolabovi za da naucis nesto. dovolno e da bides del od sajtov a poiskusnite kako mire, janus, zatko, angel, i site ostanati ke ti pomognat i ke te podnaucat. No toa e pod uslov ti da sakas da ucis. a ako ne sakas nikoj ne mozae da te natera so sila, neli? pozdav Изменето од *deemee* |
|
zsbreaker
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj pogore napisa: Premnogu mastilo za nisto ..........
Se soglasuvam. KRAJ so i za CROP-ot! Da se znae: Ne mi e do iritiranje na "poiskusnite" mire, janus itn. I ova: MENE, znaci pazi MENE, crop-ot mi smeta, ali onoj crop koga kje vadish fotki na hartija, a ne ako sam si ja crop-irash fotkata doma. Mislam deka e jasno! Ajde, pozdrav do site, CROP-ashovci TheBreaker |
|
dimi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
soglasen
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
REUTERS dodeluvase nagradi za best photo 2005
pobednickata fotografija kako i sekojpat e ... poglednete samite http://today.reuters.com/news/newsArticle.aspx?type=topNews& storyID=2006-02-10T135442Z_01_L09366783_RTRUKOC_0_US-MEDIA-P HOTO-AWARD.xml&archived=False |
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛЕЛЕ ГОСПОДЕ А БЕ ОВИЕ СЕ НЕНОРМАЛНИ. |
|
и то...
|
|
dimi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bobi ne razbrav dali ti se dopaga ili ne. fotografijata e potresna toa ja pravi posebna i zatoa mi se dopaga. mozam da kazam deka ovaa definitivno e megu podobrite sto sum gi videl na reuters.
Изменето од *deemee* |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dimi, sto podrazbiras pod "pristap do fotoservisot na reuters " ?
|
|
mviktor
Група Регистриран: 16.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Making of skopsko calendar ~90MB - vredi sekoj megabajt http://rapidshare.de/files |
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne rekov deka ne mi se dopaga, naprotiv fotkata e odlicna No edno isto nekako mi deluva monotono, sekojpat e nekoja potresna prikazna za nesto ili nekogo. Ne znam dali se sekavas na devojceto koe sedese na ulica a veke naokolu se nasobrale mrsojadci? Zborot mi bese deka nagradite se dodeluvaat na fotografii koi go odslikuvaat bedniot zivot na nekogo. Dali toa devojce ke ima nesto od toa??? Ili samo bilo "sredstvo" za nekoj da zaraboti pari i nagrada??? |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto mi dava greska: *** Possible reasons: Download-session expired. Direct-links last a few minutes for free users and a few days for premium-users. sum siminjal mnogu fajlovi od rapid share... neznam dali e do mene sega, ili... ?? |
|
dimi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bobi takvite portreti veke podolgo vreme se trend vo fotografijata. zapadnite mediumi (amerikanskite osobeno) mnogu se palat na toa. Pretpostavuvam deka so pokazuvanjeto na bedata sakaat da si se velicaat kolku na niv im e ubavo. |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |