|
Која ви е омилена игра |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
BillyEsteban
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav lou veed najdobra igra na site vreminja warcraft dota allstars
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si napraviv izbor i uvidov deka moja najomilena igrica e Call of Duty!!!! Vidov deka najveke taa sum ja igral i edno 12-13 pati ja imam svrteno, i toa na VETERAN level!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Toreador
Група Регистриран: 26.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oбично не ми с епо ќејф ВВ2 игрици но за кол оф дјути ќе направам ооооогромен исклучок /ме прави исклучок |
|
CUTENESS OVERLOAD OF DOOM!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нај слатка за играње на PS2 ми е Jack & Jill 1 и Jack-2
Срце е игрицата |
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pirates на Sid Meier!
И тоа најстарата верзија за на С-64. Верувале или не, се уште си го уклучувам комодорето понекогаш и си ја играм игричката. Од пред неколку години ја имам и на емулаторот на С64, на Windows. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ви и скриншот
Изменето од Dogi |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас главам на YAHOO POOL
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова цел простор кај што се игра играта Pirates! Тоа е од новата верзија за PC! |
|
Јас сум мајстор!
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уживајте! Прекрасно е! |
|
Јас сум мајстор!
|
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmmmm!!! Interesno !!! A samo na otvoreno more so brodovi ili vidov eden screen shot nesto so mecuvanje nesto kako Sinbad!!! Dali si ja probal Sinbad, i taa e dosta dobra!! MAlce e postara ama interesna!!! Inaku jas jega se navlekov na PRINCE OF PERSIA WARRIOR WITHIINN!!! Mnogu e zakon igrata malce e teskicka ama adrenalin 1000 000 vo sekunda kreva!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А дали ја има пробано некој Punisher? И ако ја има пробано, да кажи дали крева адреналин.. ;)
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
LEPOTAN
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2006 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobri igri za mene: SAN ANDREAS, CALL OF DUTY 1I2 I COUNTER STRIKE-za counter mi nema raven |
|
bodeel
Нов член Регистриран: 11.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobra igra INCREDIBLE MASHINE Ako nekoj znae kako moze da se simne igrata vo verzija 3 ili 4 neka kaze |
|
Deni
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |