|
ИЗБОРИ 2009 - генерална дискусија |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 35> |
Автор | ||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a , zosto? vlada, pretsedatel, gradonacalnici ili ti lokalna vlast ke e vo racete na eden covek....na sto toa lici? A kako sto minuva vreme...se poveke mi se cini deka ovaa godina ke ni se sluci obamizacija!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a , zosto? vlada, pretsedatel, gradonacalnici ili ti lokalna vlast ke e vo racete na eden covek....na sto toa lici?
На демократија Колку и да не ни се допаѓа, ова е резултат на нашата плуралистичка демократија. Никој не е виновен што опозицијата е слаба т.е. во кома. И никој власта не ја земал насила, туку на легални избори, преку гласовите на граѓаните. Подобро ќе е за општеството да имаме јака и конструктивна опозиција, да имаме “шаренило“ во сите нивоа на власт. Но тоа е што е и се’ додека некој не седне здраво да ја консолидира и реконструира опозицијата (пред се’ најголемата партија) нема изгледи за придвижување на работите. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па колку што ме држи меморијата од 1994 до 1998 година целокупната влас беше во рацете на сегашната опозиција и види чудо никој не се бунеше,секој ја почитуваше вољата на народот. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По мене нема компетентен што може да превземе одговорноста за државата.
И на крајот на краиштата нас не ни треба обичен човек со мани и доблести, нас ни треба супермен, само тој може да ги изговори тие ветувања со кои не трујат секојдневно |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-da zaborajv...imas pravo...ama i togas jas se bunev...ama ne se poznavavme ...pa taka nemam i nemas dokazi
|
||
|
||
Hamza
Група Регистриран: 12.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека ќе бидат мирни.
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi se veruva
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iako ne e novost pri kraj na kampanjata taa da se zaostri, deneska navistina ne mozev da si poveruvam koga gi vidov spotovite na DPMNE, koi se odnesuvaat na atentatot na Gligorov i vo koi se omalovazuvaat ostanatite kandidati. ova samo go potvrduva ona sto e se poveke ocigledno vo posledno vreme "DPMNE GO DOPRE DNOTO"
|
||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be, koga i da e , ke mu dojde pamet na ovdesniiov narod, samo djabe, togas vekje kasno ke mu bide za se.
|
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kasno, odamna veke e...
|
||
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku malku dislusii ... :(
|
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stanuva dosadno...i "vec vidjeno"
|
||
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
burleski....
koja li drzava ima takvi personi ko nasive koi pretendiraat na liderska drzavnicka pozicija....so drzava i sto narod kje bevme??? |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Луд народ - силна држава.
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |