|
Машки имиња за новороденчиња |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 29> |
Автор | ||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aleksandar
Matej Leon Luka . . . |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
HURGADA
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moite deca
se vikaat NIKOLA I JOVAN NIKOLA po tatko mi a za JOVAN resi zena mi, inace mi se svigaat Matej, Teodor Mihail |
||
HURGADA
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti predlagam
da go krstis Teo |
||
HURGADA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
teo ili todorce
|
||
HURGADA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TEO ili todorce |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тео - не го задоволува 4-от услов - странско е! Тодорче - да, во ред е, основата му е Тодор - но зошто во деминутив? Знам, сега додека е мало, мило е, и секогаш детето сакаме да го викаме нагалено. Но, кога ќе порасне тоа (можеби) ќе му предизвикува можни непријатности. Ќе наведам само пример од мој другар, кој родителите (нормално, од милост) го крстиле Лоранче. Кога овој Лоранче одеше војска ... ... Поради ова, тој потоа се прекрсти, односно го отфрли „че“ од крајот на името. |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јане - македонско убаво име, а не толку често! Плус сите што ги знам се добри луѓе :)
|
||
No expectations, no disappointments!
|
||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ivan
Kristijan Andrej DAlibor Daiel Igor Bojan Nenad Darko Davor Emil Martin Oliver Petar Sashko Filip |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ee kolku ste dosadni so stranskite iminja,preku eden del na teloto mi ste dojdeni.
Teo/Teodor,kako da nemam sto pati poubo ime,Todor. Pa so ovie hrvatskite kolku mi ste smaceni. |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dejan
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
lexus
Група Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MAXIMILIJAN
|
||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Luka Matej
Aleksandar
|
||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Luka leon treba so zakon da se zabranat , sekoe vtoro masko se vika Luka , Leonid , Leo , mi se povraka.
Oliver , Daniel , Ivan mi se simpaticni iminja |
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аманте вњеќе со тоа Александар,....цела Македонија машките Александар се викат.. |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |