|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика | страница <1 678910 54> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako sakam da privlecam vnimanie stavam provokativen naslov, nisto neobicno, toa najveke sum go zabelezal na blog iako ne sum mnogu tamu prisaten, a moram da stavam naslovi
Изменето од zbunet - 14.Март.2009 во 14:58 |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас повеќе би се сложил со тврдење дека несреќните луѓе се збунети.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zbunet e loshko
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На темата можат да се прочитаат различни мислења. Јас се надевам дека уште ќе ги има и не гледам потреба темава да се затвори. Секој може да допринесе со својот став, а дискусијата со тоа не е исцрпена.
Повеќето дискутанти се согласивме дека не може да се генерализира. И мислам дека целта на Кејт и беше да објасни само еден аспект или една од причините за човечката лошотија. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас такво нешто не реков. Збунет е ник и не мора да значи дека е таков. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
De be Fiks,se sheguvav |
||
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Losite ne treba da se kaznuvaat tuku za sekoe storeno malo dobro da se bacuvaat i taka pocesto ke gi pravat...ete terapija
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- Kopaj sine, samo ti kopaj, mama ti cuva slatko, a za onoj brat ti sto se aka po kafani, zeni, trosi pari i si doaga kasno, za nego nema slatko, neka pati ! Kopaj sine, samo ti kopaj !
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога негодуваш?
кога се лутиш? кога вреѓаш? кога напаѓаш? кога? кога си лош??? - кога си загрозен!!! и таа состојба е моментална, минлива и не го отсликува твојот карактер. мхм... ама...ако Е моментална!!! ами ако не е??? ами ако си секојдневно загрозуван? тепан? шамаран од животот? нема ли да станеш и ти како него? и да му вратиш со ист интензитет? ќе му вратиш... ќе станеш и ти лош кон него, ама најчесто нема ни да бидеш свесен во што си се претворил. НЕМА НИ ДА БИДЕШ СВЕСЕН ДЕКА СИ ЛОШ Изменето од kejt-d-grejt - 14.Март.2009 во 16:49 |
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
анакин, од тебе очекував размислување надвор од клишето
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас размислувам многу добро
на овој форум постоеле наслови кои ме иритираа како ДОБАР АТЕИСТ ПРОТИВ ЛОШ ВЕРНИК овој НЕСРЕЧНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ ЛУЃЕ и уште некои други да не се навраќам ене збуни убо кажа, наслов треба да иритира но тоа незначи јас да отворам тема и да напишам СИТЕ ВИЕ СТЕ ИДИОТИ ТУКА НА ФОРУМОВ како иритирачки насвов, а после кје се филозофираме дека тоа е само Наслов да иритира насловот може да биде каков што сака, само не смее да вреѓа генерално по дифолт одредена група луѓе генерални квалификации не се добри затоа реагирам не за друго инаку би полемизирал за некои идеи... не се лоши но не под ВАКОВ НАСЛОВ Изменето од anakin - 14.Март.2009 во 17:34 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E aj bas objasni mi ja tehnikata na funkcioniranje na blogot. Komentarite na blog najcesto se bez vrska so dadeniot naslov i tema. Ti pisuvas za ljubov oni serat za politika i dobacuvaat razni seks seljacki finti i gluposti kolku da se napise nesto, kako da e celta "tresni nesto i ostani ziv " . Sreka sto ne sum zensko zatoa sto ima primer koga taa pisuva za umiracka na blizok, a kretenite i nudat seks preku komentari. Na blog ima dosta ne samo sto se nesrekni tuku se i bolni vo glavite. Do tolku mi se ogadile komentarite i zatoa blogot go koristam samo kako fioka, kolku da ima se na isto mesto, no na krajot koj sum jas da im gi menuvam navikite i zatoa se povlekuvam tamu kade mi e poudobno.
Изменето од zbunet - 14.Март.2009 во 18:47 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
te razbiram vo potpolnost
ok e no sepak stojam na svoeto tvrdenje deka NASLOVOT po difolt gi okarakterizuva lugjeto koi nemat srekja da se srekjni deka se LOSHI inaku, sekoja cest na sekoe razmisluvanje tuka grugite forumdzii se izjasnija deka ne se soglasuvaat ili deka se soglasuvaat so svoite mislenja toa e ok no jas gledam navreda i si kazuvam koj ne gleda , ne gleda i ne mu smeta toa e toa demokratija na forumov i dosta vise za ova tema, pogotovo od mojata strana oti tuka saka prema mene da se sporeduvat zhabi i kosmonauti |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мхм...
еве една жаба, Несреќните луѓе се лоши и еве еден космонаут, Кој лаже тој краде, и ако тврди дека не краде, лаже ко скот. Анакин, зошто генерализираш со изјавава-космонаут??? - има луѓе кои лажат често, ама никогаш ништо не украле!!! ти се молам, НЕ ГЕНЕРАЛИЗИРАЈ!!! п.с.
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |