IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што имате повеќе: пријатели или непријатели?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што имате повеќе: пријатели или непријатели?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 16>
Автор
Порака
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 22:35
da ne se zamarate zaludno jas ke vi kazam,
nikoj nema prijatel,
za zal, ama toa e za ovoj vek
ako isus go prodade covek so kogo leb delea,
sto mislite vas za sto ke ve smenat?

Изменето од becenevem - 09.Март.2009 во 22:35
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 00:30

Пријатели имам многу, а за непријатели незнам или пак

не сум заприметила многу .

секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 00:32
voopsto ne mi e bitno toa,sekoj za kratko koga bi bil so mene bi me zapozanal podobro
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 00:45
јас ни една личност што ја познавам не ја сметам за непријател.....сите ми се пријателчиња
А некој потајно ако ме смета за негов непријател......тоа не знам
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 00:45
PODOBRO EDEN DOBAR NEPRIJATEL OTKOLKU MNOGU LOSI PRIJATELI
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 00:46
pazi se od prijatelite,od neprijatelite si daleku
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 15:30
Rodnini.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 15:09
Za prijateli mozam da kazam deka gi imam dovolno,malce onie vistinski i iskreni ama bitno gi ima..a za neprijateli ne bi go narekla ja toa neprijateli tuku ednostavno sekogas ima lugje na koi ne im se svigjas so koi ne ti ide moabetot,ali ne sum u vojna so niv ili sl.pa da gi vikam neprijateli..bar takvo neso ne mi se desilo nekoj da go klasificiram kao neprijatel..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
lidijana74 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Февруари.2009
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lidijana74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 15:17
"Boze cuvaj me od neprijatelite od prijatelite jas sam ke se cuvam" rekol nekoj...
Mozam da kazam deka iskreni prijateli ne postojat, moze da imas 1-2 vo tekot na zivotot, onie ostanatite, toa se lesinari koi samo cekaat da ti se sluci nesto loso za tie da likuvaat i tajno da ti se potsmevaat ili nesto ubavo za da ti go unistat.
Кон врв
criminal-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2009
Локација: Japan
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 19:42
covek bez neprijatel ne postoi da se znajt
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 00:04
јас имам пријатели
и оние кон кои сум рамнодушна

Таман е така!среќа
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 16:14
Originally posted by criminal-F criminal-F напиша:

covek bez neprijatel ne postoi da se znajt

Не може да се знаЈТ .......

Јас постојам, а немам непријатели.......

Се зависи од тоа како ние се поставуваме кон луѓето......

Не ми е јасно како може да се поставуваме кон луѓето пријателски, да им помагаме, да им се наоѓаме во потреба, да сме добри со нив.........а тие да сакаат да ни го сторат спротивното????????????

НЕВОЗМОЖНО......
МИР со сите
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 17:07
vo ravnoteza seголема%20насмевка
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 11:07
Hm koga ke razmislam ima poveke neprijateli od prijateli.Prijatelite se mn malku na broj
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.